0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μιχάλη αμφισβητείς τα στοιχεία του άρθρου? κατάλαβες τους αριθμούς? θέλεις να σου εξηγήσω και άλλα?Πάντως συμφωνώ να κρατήσει ο καθένας την διδασκαλία του αντικειμένου του. Μόνο μην το πεις στους συναδέλφους σου. Αν όμως μπορέσεις και τους πείσεις.... θα γινόταν θαύμα!
δεν αμφισβητώ τα στοιχεία του άρθρου αλλά δεν ξέρω κατά πόσο η ανάλυση είναι αντικειμενική αλλά ο πε04.01 επηρεάζεται και από τους υπόλοιπους του 04 εκτός από τους βιολόγους. όπως και να έχει, ακόμη και έτσι να είναι, θεωρώ πως ο κάθε εκπαιδευτικός πρέπει να κάνει αυτό που σπούδασε. και ας μην βολεύει τους φυσικούς. δεν λέω οι φυσικοί uber alles ...ο κάθε ένας στο αντικείμενο του. αλλά βλέπεις βολεύει να κάνεις 3-4 διαφορετικά μαθήματα προκειμένου να μην μετακινείσαι...τα κάνεις όμως σωστά;
Καλημέρα συνάδελφοι, καμία πρόβλεψη για τον φετινό αριθμό φυσικών που θα πάρει φέτος..την παρασκευή θα έχουμε και την σχετικη εγκύκλιο. Αλλάζει κάτι φέτος στα δικαιολογητικά που χρειάζονται???
Υπάρχει αυτή η περίπτωση να παρακάμψει τον πίνακα??? Και με ποια δικαιολογία??? δε το πιστευω να γίνει αυτο συνάδελφε.. θα γίνει χαμός και λογικό είναι..
Οσον αφορα τους βιολογους εχω να πω τα εξης. Εγω δεχομαι οτι ειναι πολυ πιο λιγοι απο οσοι χρειαζονται ΑΛΛΑ θελω να σκεφτειτε το εξης απλο: Τελευταια φορα που προκυρηχθηκαν θεσεις για διορισμο ηταν το 2008, πριν τον ασεπ του 2009. Τοτε λοιπον η βιολογια στην Α Λυκειου ΔΕΝ υπηρχε. Εγινε πριν 3 χρονια μονοωρη και απο περσι δυωρη περνωντας μια ωρα απο τη φυσικη Α Λυκειου. Στη
Εχω ήδη κάνει τους υπολογισμούς και με το παλιό προγραμμα για φέτος και μέχρι και το 2007, και με την αύξηση ωραρίου και χωρίς, και ο μόνος λόγος που δεν τα βγάζω ειναι για να μην σας εκθέσω και άλλο......., γιατί όντως δεν νομίζω οτι φταίει ο ανυποψίαστος μόνιμος όπως εσύ που προφανώς αγνοείς τους αριθμούς και τις αιτίες, ούτε πρέπει να ταλαιπωρούνται τόσοι άνθρωποι που είναι εκτεθιμένοι, στις ορέξεις γραφειοκρατών , βυσμάτων, αιρετών, κυβέρνησης και τρόϊκας.
Ένας φυσικός μπορεί άνετα να διδάξει και χημεία και βιολογία στο γυμνάσιο (αλλά και στο λύκειο, με λίγη περισσότερη προσωπική προσπάθεια), και όταν λέω να διδάξει, να κάνει σωστά τη δουλειά του χωρίς πασαλείμματα και εκπτώσεις.