0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Bitch γνωριζεις ποσοι συναδ.με σοβαρα προβληματα υγειας δεν καταφεραν να παρουν φετος αποσπαση η δεν αντικατασταθηκαν ? Ξερεις ποσοι στα νησια με ματια βουρκωμενα εβλεπαν συναδελφους να φευγουν βυσματικα για τα σπιτια τους? Και γιατι να υπαρχουν τοσα κενα στις πολεις π.χ.Αθηνα,τα οποια να καλυπτονται με αναπληρωτες?Αντι να ειναι καποιος μονιμος που μπορει να παει στη Λαρισα σαβ/κο η Λαμια να ειναι απο εκει?για αυτη τη διαχειρηση προσωπικου το πληρωνουμε αυτο το απεραντο κτιριο διπλα στο mall με το απειρο(αχρηστο) προσωπικο?
Fofaki, ευχαριστὠ για τις ευχές, πολυπαθούσα και εγώ, είδα το διορισμό και δεν το πίστευα, μακάρι να γίνει το ίδιο και με μια μετάθεση όσο πιο κοντά στο σπίτι μου και στον πολιτισμό, γιατί η απομόνωση δεν παλεύεται από όλες τις απόψεις. Να είσαι καλά και καλή τύχη και σε εσένα.
μπορεις να ζησεις και μονιμα στο νησι. Πρεπει ολοι οπωσδηποτε να ζουμε στην Αθηνα; Ας το δουμε θετικα το πραγμα. Αν προκειται για ενα νησι που εχει ολα τα αναγκαια, γιατι να μη γινει τοπος μονιμης κατοικιας μου;
Κλαίω από τα γέλια. Μπαίνω μετά από τόσες ώρες και εκτός από τα πολύ ενδιαφέροντα που γράψατε διαβάζω ότι μου απάντησε άλλος την ερώτηση και μετά άλλος απαντά. Γιατί αλλάζεις nickname συνάδελφε? Φοβάσαι κάτι ή κάποιον? Λες να μας παρακολουθούν?