0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αγαπητέ damien, που σε έχω και σε μεγάλη εκτίμηση, αυτό το παραμύθι με την σφαίρα δεν ισχύει. Εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης έχουμε. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα όλοι θα περνούν τους εαυτούς τους κερδισμένους! Η πραγματική επόμενη σφαίρα που έχουμε είναι σε δυο χρονία...
Damien,θα ήθελα την άποψη σου.
Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Ειλικρινά. Οι εκλογές όμως δεν είναι σε 2 χρόνια. Οι εκλογές οι βουλευτικές το αργότερο θα γίνουν το Σεπτέμβρη. Το Φλεβάρη είναι η εκλογή προέδρου. Εκεί δεν περνά ο Σαμαράς. Θα έχει φάει όλο το δύσκολο σκόπελο του χειμώνα και δεν λέει. Το καλοκαίρι παίζουν φράγκα, χαλαρότητα, ήλιος, διασκέδαση. Θα πει καμιά "πιπεριά" και κανένα μέλος του Σύριζα και θα φτάσουμε Σεπτέμβρη να είναι φαβορί το ΝΔΣΟΚ.
καμία σχέση, χαρακτηρίζονται ολικά υπεράριθμοι αν είναι κάτω των 12 ετών προϋπηρεσίας και δεν συμπληρώνουν το 60% του ωραρίου τους και στις 2 βαθμίδες με α/β ειδικότητα και α/β ανάθεση.
'Όταν λένε:συμπλήρωση του 60% τουλάχιστον του ωραρίου,εννοούν στην τρέχουσα περίοδο,τώρα δηλαδή,μέχρι και τον Ιούνιο2014, για εκείνους που βρίσκονται στη διάθεση ;Εγώ αυτό καταλαβαίνω.΄΄Ετσι δεν είναι;Ακόμη και αν είσαι ο τελευταίος στη λίστα της δάθεσης, δε θεωρείσαι για φέτος υπεράριθμος.Παρακαλώ ας μου απαντήσει κάποιος.
συναδελφισσα,εχω την αποψη οτι αναφερεται για του χρονου,υπολογιζοντας τις νεες ωρες απο ιουνιο 2015...