0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πολύ ισοπεδωτικά βολικό συμπέρασμα.
Θα σε παρακαλούσα χωρίς δόση ειρωνείας διευκρίνηση στα bold. Για να βοηθήσωα) γιατί πιο πολλά ββθμιας όταν μέχρι τώρα πιο πολλά ήταν αββθμιας;β) πως προκύπτει ο συγκεκριμένος αριθμός οργανικών;γ) έχεις υπόψη σου κάποιο έγγραφο για μετατάξεις;δ) υπάρχει όντως στα κείμενα του ΟΟΣΑ αυτό;Κοίτα να δεις που κόλλησα το μικρόβιο του καχύποπτου κια εγώ... Κακές παρέες κάνω εδώ μέσα...
Όπως έχει ξανασυζητηθει εδώ τα προηγούμενα χρόνια οι καταργησεις και συγχωνεύσεις αφορούσαν κατα κυριο λογο την αβαθμια οποτε δεν έχουν μείνει και πολλά περιθώρια πλεον σε αντίθεση με τη ββαθμια που ο αριθμός καταργήσεως και συγχωνεύσεων δεν είναι τόσο μεγαλος. Εκτιμώ βέβαια οτι και εκεί τα περιθώρια είναι περιορισμένα και όλο το παιχνιδι θα παιχθεί στον ελάχιστο αριθμο μαθητων σε κατευθύνσεις και ειδικότητες. Ο αριθμος 60+60χιλ αναφέρθηκε σε ενα non paper του υπουργου . Η έκθεση του ΟΑΣΑ απλα αναφέρεται στη μεγάλη αναλογία εκπαιδευτικων- μαθητων , ιδιαίτερα σύο λύκειο, στο μικροτερο ωράριο ( η προταση ηταν 22ωρες ολοι αλλά επικακρατησε το +2) καθώς και στην επέκταση του διδακτικού έτους.Με καποιες μέσες στατιστικές εκτιμήσεις βγαίνουν τα παραπανω προσεγγιστικά νουμερα
Σε λίγο θα πιστέψω κι εγώ ότι οι στρατιές σε διάθεση ΠΥΣΔΕ έριξαν τη χώρα έξω.
υπάρχει και το σχετικό γκράφιτι πάνω σ αυτό : αν ο Άκης δεν είχε πάρει εκείνα τα δις με τα υποβρύχια και γω είχα πάρει την απόδειξη του 1.5
..................................................Ας το δούμε και αλλιώς. Οι σε διάθεση κακώς πήραν μετάθεση αφού δεν υπήρχε οργανικό κενό. Μα, εκπαιδευτικοί σε διάθεση υπάρχουν σε όλα τα ΠΥΣΔΕ. Άρα όχι μόνο οι μεταθέσεις, αλλά και οι διορισμοί θα έπρεπε να είναι ισάριθμοι των οργανικών κενών. Άρα...τι; Προφανώς ένα μεγάλο μέρος ημών κακώς διοριστήκαμε στην εκπαίδευση. Έτσι απλά.Και επειδή η παραπάνω πολιτική θα δημιουργούσε πληθώρα κενών, πώς θα καλύπτονταν αυτά τα λεγόμενα λειτουργικά κενά; Μα, φυσικά από αναπληρωτές και ωρομίσθιους!Εδώ λοιπόν είναι το ζητούμενο. Όποιος είναι πολέμιος του θεσμού σε διάθεση (τονίζω ξανά, σε περιορισμένη έκταση) προφανώς είναι υπέρμαχος της ελαστικής εργασίας. Δε νομίζω να υπάρχει άλλη ερμηνεία..............................................