0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σωστά όλα αυτά αλλά εγώ νομίζω πως είμαστε εντός θέματος διότι το πόσες μεταθέσεις και με ποιο τρόπο θα γίνουν είναι σε ευθεία συνάρτηση με το αν θα ενοποιηθούν η Α/βάθμια και η
Αν δεν το κάνουν και αρκεστούν σε Δελτίο Τύπου όπως έγινε στις μετατάξεις , όποιος έχει χρηματικά και ψυχικά αποθέματα , τινάζει τη διαδικασία στον αέρα στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών
Για να γίνει αυτό πρέπει οι συγκεκριμένοι να περισσεύουν στην
ναι με τη γνωστή ταχύτητα της 4ετίας και μέχρι τότε τι γίνεται?
θυμωνω τοσο πολυ! μας εξαντλουν με υποθεσεις κ σεναρια κ ισως κ εφοσον, αντι να βγουν σαν ανθρωποι προισταμενοι ανθρωπων να εξηγησουν και να ξεκαθαρισουν. ποιος ομως εχασε την "παλληκαριά" για να την βρουν αυτοι. κριμα!
Δεν θα πάνε παντού και αμέσως. Σιγα-σιγα θα γίνει. Και αν σου πω ότι σε μεγάλο ΠΥΣΔΕ της Πρωτεύουσας που τυγχάνει να γνωρίζω εκ των έσω περίσσευαν τον Οκτώβρη αρκετοί φιλόλογοι που εστάλησαν και Περιφέρεια και σε ΙΕΚ για γραμματειακη υποστήριξη; Οι φιλόλογοι ειναι 20000. Με την αύξηση του ωραρίου έχουμε επιπλέον 40000 ώρες.
όλοι έχουμε αντιληφθεί ότι αυτή η διοίκηση "ενημερώνει" όταν αποφασίσει να εφαρμόσει, τόσο απλά.
Είσαι φιλόλογος αν επιτρέπεται;
Έχει κάνει αίτηση στις επόμενες μετατάξεις γιατί δεν αντέχει...
οι μετατάξεις στην αθμια δεν βρίσκουν πεδίο εφαρμογής σε όλες τις ειδικότητες.
Οχι. Μια πτωχή γαλλικού.
Δεν υπάρχουν μόνο μετατάξεις...
Επειδή λοιπόν είσαι καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας και εγώ δεν είμαι καθηγητής Ελληνικής Φιλολογίας δες μερικά βασικά πράγματα.Οι αποσπάσεις και οι προσληψεις αναπληρωτών ποτέ δεν αφορούν πραγματικές ανάγκες σε μόνιμο προσωπικό. (μην το αναλύσω...θα κουράσω).Οι φιλόλογοι αυτήν την στιγμή είναι κάτι λιγότερο από 18000...αν εξαιρέσεις τους Δ/ντες θα δεις ότι μετα βίας φτάνουν για την Δευτεροβάθμια (εξάλλου δεν είναι τυχαίος ο περιορισμός σε 2 ώρες project και η τελευταίας στιγμής ανάθεση της Ιστορίας στους καθηγητές Ξενόγλωσσης Φιλολογίας ). Για να γίνει αυτό που λες πρέπει να μπουν πιλοτικά στα Δημοτικά...κάτι που δεν έγινε και δεν προβλέπεται άμεσα....Η άυξηση του ωραρίου έγινε ώστε να μπορούν να καλυφθούν οι ώρες των καθηγητών που υπήρχε έλλειμα (με δεδομένες τις χιλιάδε συνταξιοδοτήσεις και τις μηδαμινές προσλήψεις). Η αύξηση αυτή εβγαλε πολλές ειδικότητες να πλεονάζουν τελείως (ΠΕ5, ΠΕ6, ΠΕ7, ΠΕ11, ΠΕ19/20 και άλλες). Η λύση ήταν αυτοί να καλύψουν τα κενά των δασκάλων στα Δημοτικά...θεωρώντας λοιπόν δεδομένο πως θα συνεχιστούν μαζικές συνταξιοδοτήσεις ΠΕ2, ΠΕ3 και ΠΕ4 και με δεομένο την μειοψηφία κάλυψης διευθυντικών θέσεων στην