0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μετά την ενοποίηση των περιοχών μετάθεσης οι εκπαιδευτικοί, σε πρώτη φάση (όσοι μπόρεσαν), μετατέθηκαν από μόνοι τους. Δηλαδή από κει που περίμενες μετάθεση απ' την Γ' ή την Δ' περιοχή στην Α', με την ενοποίηση κατάφεραν συνάδελφοι και μετακινήσανε τις οργανικές τους απ' τις απομακρυσμένες περιοχές σε πιο κεντρικές... πλην εξαιρέσεων (όπως π.χ. στα δωδεκάνησα). Τώρα με το Π.Δ. των υποχρεωτικών μεταθέσεων θα γίνονται μετακινήσεις σε Πανελλαδικό επίπεδο... Έτσι... για να αισθανόμαστε πιο ευέλικτοι βρε αδερφέ! Πάντως "όσο αντιδράμε και αντιστεκόμαστε" στο ζήτημα της αξιολόγησης το Υπουργείο μας τιμωρεί με το "πάγωμα" των υπηρεσιακών μεταβολών... Έτσι τουλάχιστον το αντιλαμβάνομαι εγώ... Απλά για να μετράμε το "μέγεθος" της πολιτικής βούλησης και την "αξία" των δημοκρατικών αρχών ... Κατά τα άλλα θεωρούν πειθαρχικό παράπτωμα απ' την δική μας μεριά την μη τήρηση των Υπουργικών αποφάσεων, όταν οι ίδιοι δεν τηρούν τα χρονοδιαγράμματα παλαιοτέρων αποφάσεων (όπως είναι η έκδοση της εγκυκλίου μεταθέσεων εντός Νοεμβρίου)... Ζούμε σε μία χώρα όπου όλα "κινούνται" με Π.Δ. και Υπουργικές Αποφάσεις μόνον... Κατά τα άλλα... μας κυβερνά "Η μεγάλη αξία του κοινοβουλευτισμού"... Άντε να δούμε το θέατρο αυτό πόσο θα κρατήσει...
Αποδείξεις υπάρχουν? Και ποιοι είναι οι εξόριστοι και ποιοι είμαστε εμείς και οι άλλοι;Επίσης ποιος σε θεωρεί πιόνι ακριβώς; Και ποιος σε κατηγόρησε για προπαγάνδα?
κοιτα να δεις που θα πέσει η κυβερνηση δε θα χει υπογραψει ο μπιπ την εγκυκλιο και θα μεινουμε εδω που μαστε...
victoryhope, δεν έχει σημασία, απλά το ανέφερα επειδή ρωτήθηκα. Πάντως είναι γενική εκτίμηση ότι δε... σφύζουμε κιόλας από δημοκρατία Θα συμφωνήσω απόλυτα ότι εγκύκλιος πρέπει να βγει ανεξάρτητα από τον αριθμό των μετακινήσεων. Γιατί απλά το σύστημα των μεταθέσεων (με μόρια, αξιοκρατικά) πρέπει να συνεχίσει να υφίσταται.
ενας κυριος που δουλευει στο υπουργειο μου ειπε ότι θα βγει εγκύκλιος μεταθέσεων τις επομενες μερες..τωρα αν θα γινουν στην πραξη μεταθεσεις (εκει που ενδιαφέρομαι εγω ειναι κλειστα 4 χρονια και ηρθαν 100 μετατεγεντες με λιγοτερα μορια από μενα οι περισσοτεροι-οποτε εχει εξανεμιστεί κάθε ελπιδα από μεριας μου όχι για φετος αλλα και για πολλα χρονια), αν θα αλλαξει κατι κτλ δεν ξερει να μου πει..ευχομαι το καλυτερο σε ολους γιατι η πολυποθητη μεταθεση είναι ονειρο ζωης για πολλους