0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εσύ έμαθες αν πήρες;;; εγώ ξέρω ότι δεν πρόκειται να πάρω για τα επόμενα 20 χρόνια...όποτε τζάμπα το τηλεφώνημα...ΠΕ20 είμαι
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΡΕΙΥπάρχει περίπτωση να αλλάξουν ;
Πιστεύω ότι η μείωση του δημόσιου τομέα γίνεται με τις πλάτες του παιδείας απλώς και μόνο μη διορίζοντας κανέναν και προσλαμβάνοντας αναπληρωτές-λάστιχοΈτσι διαμορφώνεται και η αναλογία μόνιμων-εποχιακών, κάτι που είναι προσδοκία τους..Θα ακούμε πολύ καιρό ακόμα το παραμύθι των διαθέσιμων σε κάθε ΠΥΣΔΕ συνεπάγεται μεταθέσεις μηδέν.Κάθε σεπτέμβρη όμως θα ανοίγουν τα σχολεία με πολλά κενά.Γεγονός είναι ότι ο κόσμος δεν ενοχλείται να δουλέψει σπίτι του και να πληρώνεται κάθε τρίτο μήνα (ΕΣΠΑ,
1-@silkcutΕπειδή είσαι από τους λιγους νηφάλιους εδω μεσα κι εκτιμω την εμπειρια, τις διοικητικές γνωσεις και την κοινή λογική που δείχνεις (όχι, δεν είναι γλυψιμο όλο το λογυδριο) πόσα χρονια εκτιμάς ότι θα περάσουν μεχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση που υφίσταται με τα πλεονασματα, τους υπεράριθμους και τους άπειρους διαθεσίτες των μεγάλων αστικών ΔΔΕ; Πέραν των γνωστών θεμάτων αύξησης ωραρίου, συγχώνευσης σχολείων και έλλειψης διορισμών και τηρουμένου ενός σχετικά προβλεπόμενου ρυθμού συνταξιοδοτήσεων, έχεις κάποιες θεωρία για το ποτε μπορεί να επανελθουμε σε φυσιολογικά ποσοστά μεταθέσεων;
εγω περυσι δηλωσα να παω δ' δωδεκανησου και δεν πηρα μεταθεση και ας μην ειχε κανενα υπεραριθμο η στη διαθεση πυσδε στην ειδικοτητα μουκαι εμειναν μετα τις μεταθεσεις δυο οργανικα κενα ακαλυπταη ενσταση που εκανα απορριφθηκε ομοφωνα η απανταση: εδωσε το πυσδε δωδεκανησου 12 πλεονασματααυτο λεγεται ιδρυματισμος .....
ο καρλαύτης μου είπε το πρωί ότι μπορεί,...αλλά προς τα κάτω! Να φανούν δηλ. πολλές στον υπουργό κ να κόψει. Α, να μην ξεχάσω- γνωστή μου ΠΕ02 με 80 μόρια δεν πήρε μετάθεση σε ανατολική αττική
καλα γιατι δεν τις βγαζουν κι ας ειναι ανεπισημα...ειναι ανηθικο αυτο που συμβαινει!!