0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
λιγες ωρες μεινανε ματια μου γλυκα, οι εφημεριες τελειωσανε, τα βυσματα παγωσανε...την αλλη κυριακη παιρνω το χαρτι...μετατιθεμαι, μετατιθεμαι, μετατιθεμαι μωρο μου και τρελαινομαι....φαινεται απιστευτο μα ειναι αληθινο...ετοιμασου κ ερχομαι, τα κενα τα σκεφτομαι....μετατιθεμαι μετατιθεμαι μετατιθεμαι μωρο μου και τρελαινομαι...(οχι δε θα παρω μαλλον μεταθεση, απλα νομιζω το τραγουδι ηρθε γαντι στην περιπτωση μας..)
Τι δεν καταλαβαίνετε όμως; Δεν φταίει κανένας καρλαύτης και κορδής
Τώρα αν εσείς βρίσκεται εξιλαστήρια θύματα τον κάθε αιρετό είναι δικό σας θέμα.
ε) η διαρροή μαθητών αυξάνεται ελέω κρίσης ,τράπεζας θεμάτων και νέων δόμων εκτός τυπικής εκπαίδευσης βλ. ΣΕΚ και μεταγυμνασιακά ΙΕΚ
Την Χημεία την έχουν Α' Ανάθεση και οι ΠΕ12.08, δεν θα ληφθεί αυτό υπ' όψιν και πώς;
Θα τους περιλάβει και αυτούς, φαντάζομαι!!!.....όμως δεν είναι εκεί το θέμα!!! Δεν είναι δυνατόν να έχεις δύο μέτρα και δυο σταθμά για τις ειδικότητες!!Δεν μπορεί για τους μισούς να ισχύουν οι εκτιμήσεις των ΠΥΣΔΕ, και για τους υπόλοιπους τα μπακαλίστικα του αλγόριθμου!!!!
Θα εκπλαγείς όταν καταλάβεις τι προσπαθούν να κρύψουν και ποιούς να προστέψουν
Φέτος δεν υπάρχει κανένας αλγόριθμος εκτίμησης οργανικών κενών όπως πέρυσι με το plan.sch.grΟ μόνος αλγόριθμος που υπάρχει είναι αυτός για την πραγματοποίηση των μεταθέσεων (σε κάθε ειδικότητα, εξετάζονται με τη σειρά οι προτιμήσεις του έχοντος τα περισσότερα μόρια κ.ο.κ.)
Μα βρε παιδιά, εδώ δεν έχει κάποιος να κρυφτεί ή να προστατευτεί... εδώ μιλάμε για μεταθέσεις, όχι για "η Νύχτα Πέφτει στο Παλέρμο"...