0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν έχεις περάσει από το υπουργείο ξέρεις ότι ο υπουργός υπογράφει ό,τι του φέρουν οι συνεργάτες.... σιγά μην κόψει και ράψει και ασχοληθεί με αυτά... μην τρώτε παραμύθι έχει και μια πολιτική καριέρα ο άνθρωπος.
Αρα με την ίδια λογική εφόσον οι μεταθέσεις χημικών είναι περισσότερες, σχεδόν διπλάσιες απο των βιολογων , γίνονται με τη λογική να καλύψουν και ώρες βιολογιας
Μάλλον δεν έισαι σε ερημονήσι για να το λες αυτό...Ε ναι προτιμώ να μάθω τις μεταθέσεις σε 10 μέρες και να γίνουν προσπάθειες να αυξηθούν παρά να μάθω τώρα ότι θα είμαι άλλη 1 χρονιά στην ερημιά...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑ
Η πρωτοβάθμια συνεδριάζει για μεταθεσεις σημαίνει οτι θα δώσουν κι άλλες;;;; Μακάρι δε λέω να παει ο κόσμος στα σπίτια του αλλα οι δικοί μας τι κάνουν;;;;;; Το κοιμούνται έιναι λιγο.
Σε εσένα mat....
Τελικά μου απάντησαν: "Δεν γνωρίζουμε πότε θα ανακοινωθούν, είναι στον υπουργό για υπογραφή". Αναμένουμε λοιπόν αν θα υπογράψει πριν τις 2 το μεσημέρι; Με την ευκαιρία θα σας πω πώς στις αρχές της δεκαετίας του '80 διορίστηκε γνωστός μου μαθηματικός. Επρόκειτο να διοριστεί εκτός Αθήνας (Αιτωλοακαρνανία) και δεν ήθελε με τίποτα. Είχε όμως γνωστό τον γραμματέα του τότε υπουργού. Πάει στον φίλο του γραμματέα και του λέει αυτός: Τώρα θα δεις. Ετοιμάζει τα χαρτιά (βάζει περιοχή διορισμού Κορινθία) και τα πάει στον υπουργό. Εκείνη την ώρα ο υπουργός ήταν βιαστικός. Έβαζε την καπαρντίνα του και ετοιμαζόταν να φύγει, καθώς ήταν βράδυ. Κύριε υπουργέ, του λέει, έχετε κι αυτά για υπογραφή. Ο υπουργός υπέγραψε και ο μαθηματικός βρέθηκε στο... Λουτράκι!!! Όταν πήγε εκεί όλοι τον κοίταζαν περίεργα με την σκέψη πώς τα κατάφερε κι ήρθε εδώ αυτός. Αυτός όμως την έκανε τη δουλειά του. Αυτά περί υπογραφής υπουργών!!!
Παρακαλώ, όχι μουσικές όχι άσχετα μηνύματα και κρατήστε ό,τι αστεία έχετε για άλλα θέματα και για άλλες περιστάσεις. Ας σεβαστούμε την αγωνία των συναδέλφων και ας αναφέρουμε μόνο αξιόπιστες πληροφορίες με την αντίστοιχη παραπομπή.Ευχαριστώ