0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και να ξέρετε ότι, όποιος κλείνει τα μάτια του αποδεχόμενος την αδικία εις βάρος κάποιου άλλου, είναι καταδικάσμενος να την υποστεί και ο ίδιος.
παίζουμε με τα λόγια εδώ μέσα...δεν είπε αυτό, απλά αποτύπωσε γλαφυρά την πραγματικότητα που βιώνουμε εδώ (εμείς οι τυχεροί )στα μεγάλα ΠΥΣΔΕ....Ή την δέχεσαι ή περιμένεις να ανακαλύψεις μόνος σου την αλήθεια, τόσο απλό.
.............................το ξανάπα και χτες η περσινή αύξηση ωραρίου μας έθαψε όλους για πολλά πολλά χρόνια, τέλος.
τα νουμερακια ειναι δυο κατα τη γνωμη μου, του συστηματος και του πυσδε(ο περιφερειακος παει σχεδον παντα πασο-εκτος αν εχει κοντρα-)επισης καποιος εγραψε οτι η νεα συνεδριαση θα ναι προς οφελος μαςμονο αν εισαι αναπληρωτης η θες μονο αποσπαση θα σε οφελησει, του πυσδε τα νουμερακια ειναι απο λιγο εως παρα παρα πολυ καλυτερα, αρα αν γινει με το συστημα δυστυχως θα κοπουν πολλοι συναδελφοι που κερναγαν το σαββατοκυριακο για να γιορτασουν τη μεταθεσηστειλτε το λογαριασμο στο υπουργειο τα νουμερακια που εδωσα σε καποιες ειδικοτητες δε βλεπω να αλλαζουν, ουτε και η μεταθεση του jak13
όχι δεν παίζουμε με τα λόγια αλλά θα έλεγα πως ο κάθε ένα αποτυπώνει γλαφυρά τη δική του πραγματικότητα ...ειδικά όταν αφήνουν πίσω τους δέκα ώρες και δρόμο, παιδιά, άρρωστους γονείς κτλ. Υπάρχουν πολλές πραγματικότητες που μπορούν να περιγραφούν γλαφυρά...
Παράθεση από: Siobaras στις Ιουλίου 21, 2014, 09:48:37 pmΩραία, έχω αρχίσει να καταλαβαίνω αρκετά με αυτά που διαβάζω.Αλλά εξηγήστε μου κι αυτό, γιατί είμαι λίγο χαζούλης:Για ποιο λόγο να θέλουν οι ΠΕ2,3,4 να κοπούν μεταθέσεις από τις άλλες ειδικότητες;Μαθηματικός είμαι κι εγώ. Τι με νοιάζει αν έρθουν 10, ή 20 ή 100 οικονομολόγοι;Δεν νομίζω να θέλουν να κοπούν μεταθέσεις άλλων και δεν έχουν λόγο να το κάνουν άλλωστε. Κι εγώ μαθηματικός είμαι και δεν βλέπω να επηρεάζεται η μία ειδικότητα από την άλλη (εκτός αν κάποιοι ανησυχούν για τις β' αναθέσεις κλπ)
Ωραία, έχω αρχίσει να καταλαβαίνω αρκετά με αυτά που διαβάζω.Αλλά εξηγήστε μου κι αυτό, γιατί είμαι λίγο χαζούλης:Για ποιο λόγο να θέλουν οι ΠΕ2,3,4 να κοπούν μεταθέσεις από τις άλλες ειδικότητες;Μαθηματικός είμαι κι εγώ. Τι με νοιάζει αν έρθουν 10, ή 20 ή 100 οικονομολόγοι;
Θέλω τα κενά ανα ειδικότητα και ανα πυσδε:1 απο τον αλγόριθμο2 από τις εκτιμήσεις πυσδε3 από τον περιφερειακό διευθυντή
πάντως είναι άξιο ερεύνης εκ μέρους μας το εξής...όπως έγραψα και σε προηγούμενο μήνυμά μου...ο αλγόριθμος που έδινε 400 με 500 ήταν στο τραπέζι του ΚΥΣΔΕ...και μάλιστα με επιλογή από τον...τρίτο όροφο..τί άλλαξε και επελέγη το σενάριο των 700...το οποίο εν συνεχεία δεν απεδέχθη ο υπουργός....γιατί δηλαδή δεν επέλεγαν από την αρχή αυτό που αρχικά πρότειναν από το γραφείο υπουργού.....περίεργα πράγματα...κάτι μεσολάβησε στο μεταξύ διάστημα...
μετά ήρθε η τρόικα. Αυτό μεσολάβησε και μεταξύ των μεταθέσεων της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας.