0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 12:48:00 pm...............................................................Συμφωνώ απολύτως!!Αλλα δυστυχώς για το Υπουργείο Ελλάδα νοείται μονο η Αθήνα!!Eννοείς οτι πήραν πολύ κόσμο στην Αθήνα; Υποθέτω οτι το μεγαλύτερο ποσοστό ζητούσε τοποθέτηση στην Αθήνα, άρα...........
...............................................................Συμφωνώ απολύτως!!Αλλα δυστυχώς για το Υπουργείο Ελλάδα νοείται μονο η Αθήνα!!
Παράθεση από: greedo στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 01:22:01 pmΠαράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 12:48:00 pm...............................................................Συμφωνώ απολύτως!!Αλλα δυστυχώς για το Υπουργείο Ελλάδα νοείται μονο η Αθήνα!!Eννοείς οτι πήραν πολύ κόσμο στην Αθήνα; Υποθέτω οτι το μεγαλύτερο ποσοστό ζητούσε τοποθέτηση στην Αθήνα, άρα...........Ε ναι!Οπως πάντα άλλωστε!Για να μην θυμίσουμε κ εκείνη τη φαση Χριστοφιλοπουλου πρόπερσι!
Το βασικότερο δεν το λέει κανένας εδώ μέσα και είναι φώς φανάρι...επειδή τα έχω πάρει στο κρ---ο.Φταίμε εμείς οι ίδιοι, που δεχόμαστε χωρίς αναγνώριση προυπηρεσίας για μονιμοποίηση, να οργώνουμε την Ελλάδα σαν μαζόχες. Να φύγω από το σπίτι μου με κίνητρα το καταλαβαίνω...να φύγω σαν κορόιδο και να υποφέρω κάνοντας τα γούστα του Υπουργείου γιατί?Άμα πιέζαμε καταστάσεις και δεν πήγαινε κανείς και πουθενά δεν θα άλλαζαν τα πράγματα?Μερικοί θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρο. Ποιό όνειρο????Το ανύπαρκτο και στις πλάτες των άλλων συναδέλφων?Πέρισυ μου είπε συνάδελφος..."μιλάς κι εσύ που δουλεύεις δίπλα στο σπίτι σου".Τα πάντα είναι θέμα επιλογών.Δεν ανάγκασε κανένας τη συγκεκριμένη να ξενιτευτεί...δική της απόφαση.Τα είπα και ξαλάφρωσα και πιστεύω συμφωνούν κι άλλοι μ'αυτή την άποψη.
Roula S : ναί, υπάρχει πίνακας μετά τις προσλήψεις 7/9/13, πήγαινε στην αρχική σελίδα και ψάξε κάτω δεξιά//
δηλαδη ρε παιδια μπορει να τις στειλουν π.χ. και σε σχολεια Α' ή Δ' ΑΘΗΝΑΣ ??Και οσες δηλωσαν μονο Α'ΑΘΗΝΑ και τις προσπερασε το συστημα μενοντας χωρις δουλεια, ποσο ηλιθιες και αγανακτισμενες πρεπει να νιωθουν???
Παράθεση από: pipini στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 01:18:51 pmRoula S : ναί, υπάρχει πίνακας μετά τις προσλήψεις 7/9/13, πήγαινε στην αρχική σελίδα και ψάξε κάτω δεξιά//Ευχαριστώ
καλημέρα!!!έστειλαν σε όλες τις πρωτοβάθμιες λίστες με το πως θα λειτουργήσουν φέτος τα σχολεία! πώς προέκυψαν οι υπεραριθμίες? π.χ: στην Κέρκυρα έκλεισαν όλα τα ολοήμερα!!! τι άλλο περιμένουμε?
Η κοπελα που βρισκεται στη θεση 877 εχει προσληφθει,οποτε κακως βρισκεται κ στον εκκαθαρισμενο πινακα μετα την α φαση.Εγινε μαλλον καποιο λαθος..
πάντως αν έχω κάνει κάποιο λάθος στον πίνακα ένα έχω να πω:λάθη είμαστε και ανθρώπους κάνουμε !!!!!!χαχαχαχα