*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 334862 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #252 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2013, 01:52:58 am »
παντως καλα λεμε οτι θα παρουν αλλα συμφωνα με τα λεγομενα τους δεν ειναι αισιοδοξοι:

ΜΠΡΑΤΗΣ: 
Η κατάσταση είναι χειρότερη κι από τις πιο απαισιόδοξες προβλέψεις....
Ήδη βγάζουν εγκυκλίους για την κάλυψη των κενών...καταργούν ολοήμερα....ενισχυτική διδασκαλία....θα αυξήσουν κατά 10%τον αριθμό μαθητών ανά τμήμα....κι άλλα πολλά έπονται.
Τα μέτρα αυτά δείχνουν πως δεν έχουν άλλες πιστώσεις για αναπληρωτές Γενικής πέραν των 2000 και πως δεν θα κάνουν άλλες αποσπάσεις πλην κάποιων σοβαρών προβλημάτων υγείας, όπως είπε ο Υφυπουργός σήμερα...
Δεν μ αρέσει να γράφω δυσάρεστα πράγματα,αλλά δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια...

Ακόμα αναρωτιόμαστε ότι δε θα καταργήσουν ολοήμερα;;
Αν δεν έχουν στείλει νηπιαγωγούς τα ολοήμερα είναι τα πρώτα που δε θα τα λειτουργήσουν από μεθαύριο! Κάποιες τρύπες θα κλείσουν με έναν επόμενο διψήφιο αριθμό φάσης, αλλά τρύπες!
Μαθαίνω περίπτωση συναδέλφου της μητέρας μου, που δε θα λειτουργήσει το ολοήμερο νηπιαγωγείο που είχαν δηλώσει το παιδί τους και λόγω του ωραρίου και των 2 γονέων, έψαχναν να βρουν άλλο ολοήμερο για να το στείλουν. Εν τέλει, θα ψάξουν γυναίκα για να τους το κρατάει στο σπίτι μετά τις 12! Αν δεν ξεσηκωθούν αυτοί οι γονείς, που τους αφορά άμεσα, σε συνεργασία όμως με τους εκπαιδευτικούς, τότε ποιοί; Και οι βολές στοχευμένες κι όχι επειδή κλείνονται οι νηπιαγωγοί, που είναι παρόντες για να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, το ξέσπασμα να γίνεται πάνω τους. Είναι στην ίδια μεριά κι όχι στην αντίπερα όχθη! Πόσο δίκιο είχε κάποιος που είχε γράψει σε παλιότερη ανάρτηση ότι χρειάζεται από την αρχή της σχολικής χρονιάς μια καλή τέτοια ενημέρωση προς τους γονείς. Κι όχι να τους αποφεύγουμε σαν ο διάολος το λιβάνι, όπως πολύ συχνά συμβαίνει και με τη φάρα μας!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:36:20 »

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #253 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2013, 02:20:25 am »
Παιδιά μπείτε στις σελίδες Πρωτοβάθμιας του νομού σας ή των νομών που σας ενδιαφέρουν!!!!
Πριν από λίγο εγώ σοκαρίστηκα με τις υπαραριθμίες που έχουν δώσει και στο νομό Ξάνθης!!
Είναι ακριβώς αυτό που περιγράφει η snowhite_x στην Κέρκυρα.
Ξάνθη: 25 τα κενά, 16 υπεραριθμίες.....δικαιολογημένος και ο αριθμός 2 των αναπληρωτών που κάλεσε!!
Λογική του παραλόγου πια...

Αποσυνδεδεμένος Simple

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Do not feed the trolls...
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #254 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2013, 03:07:26 am »
Δυστυχώς, συναδέλφισσα, έχεις απόλυτο δίκιο...
Γράφω για πρώτη φόρα στο topic των νηπιαγωγών (αν και ΠΕ70) για να τονίσω ότι παρατήρησα ακριβώς το ίδιο φαινόμενο στις Πρωτοβάθμιες Ιωαννίνων, Αιτωλοακαρνανίας και Μεσσηνίας..
Εκ θαύματος! κρίθηκαν υπεράριθμοι τόσοι εκπαιδευτικοί, όσα και τα λειτουργικά κενά..
Καλή μας νύχτα...

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #255 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2013, 07:52:47 am »
καλημερα....υπεραριθμοι και βεβαια ...αφου τοσα χρονια οι πιο πολλεσ ειχαν οργανικη σε κλειστο νηπιαγωγειο και επαιρναν αποσπαση σε αλλο νηπιαγωγειο......βεβαια μαζευαν κανονικα τα μορια στην οργανικη τουσ...ετσι εγινε και στην αχαια 25 υπερ.βεβαια εκει οι αιρετοι ειπαν πωσ θα χρειαστουν και αλλουσ νηπιαγωγουσ...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:36:20 »

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #256 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2013, 10:29:37 am »
Το βασικότερο δεν το λέει κανένας εδώ μέσα και είναι φώς φανάρι...επειδή τα έχω πάρει στο κρ---ο.Φταίμε εμείς οι ίδιοι, που δεχόμαστε χωρίς αναγνώριση προυπηρεσίας για μονιμοποίηση, να οργώνουμε την Ελλάδα σαν μαζόχες. Να φύγω από το σπίτι μου με κίνητρα το καταλαβαίνω...να φύγω σαν κορόιδο και να υποφέρω κάνοντας τα γούστα του Υπουργείου γιατί?Άμα πιέζαμε καταστάσεις και δεν πήγαινε κανείς και πουθενά δεν θα άλλαζαν τα πράγματα?Μερικοί θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρο. Ποιό όνειρο????????????????Το ανύπαρκτο και στις πλάτες των άλλων συναδέλφων?Πέρισυ μου είπε συνάδελφος..."μιλάς κι εσύ που δουλεύεις δίπλα στο σπίτι σου".Τα πάντα είναι θέμα επιλογών.Δεν ανάγκασε κανένας τη συγκεκριμένη να ξενιτευτεί...δική της απόφαση.Τα είπα και ξαλάφρωσα και πιστεύω συμφωνούν κι άλλοι μ'αυτή την άποψη.

Κανένας απ'αυτούς που μας κρίνουν τόσο εύκολα δεν καταλαβαίνει ότι κι εμείς είμαστε άνθρωποι και δεν είναι μόνο δουλειά, δουλειά, δουλειά. Έρχεται κάποια στιγμή που μεγαλώνεις και θες να φτιάξεις τη ζωή σου, δεν θα είμαστε πάντα νέες και ωραίες ;) ;) ;)! Εγώ προσωπικά με βάση αυτό δήλωνα τα τελευταία 2 χρόνια περιοχές... Και επειδή λένε επιλογή σας ήταν έχω να πω ότι ναι φιλαράκο επιλογή μου ήταν αλλά για για 2-3 χρόνια μετά δεν θα κάνω τον μα*******! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου xionati...

Ε ναι!!Εχετε δίκιο κορίτσια!Ελεος πια!Επισης δεν μπορω άλλο την γκρίνια κ τη μιζέρια κ απο συναδέλφους κ απο μη συναδέλφους!Ας εχουμε την υγεια μας κ θα τα καταφέρουμε!!Θα δείτε!Ειπαμε να ειμαστε κ λίγο αισιόδοξες!Κ μαχητικες με τον τροπο της η καθεμιά!(sorry αναφέρθηκα μονο στο θηλυκό τωρα....αλλα η συνήθεια φταίει λόγω του κλάδου μας!!)

ΣΥΜΦΩΝΩ!! ΣΥΜΦΩΝΩ!! ΣΥΜΦΩΝΩ!! ΣΥΜΦΩΝΩ!! ΣΥΜΦΩΝΩ!! ΣΥΜΦΩΝΩ.. και επαυξανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #257 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2013, 10:34:18 am »
Συγνώμη κόψανε από τη β' ανατ. Αττικής αναπληρωτές και μέσα σ' αυτούς κι εγώ για να βγάλουν σε διάθεση 15 άτομα στη δυτική και να τους βάλουν όπου έχουν κενά αυτό είναι τρελλό τότε γιατί δηλώνουμε περιοχές. Σε ποιά χώρα ζούμε έλεος η ανομία στο ζενίθ. Εγώ έβαλα συγκεκριμένη περιοχή και δε δήλωσα δυτική και είμαι στις 30 που κόψανε και ίσως να μη δουλέψω και καθόλου που θα βρώ το δίκιο μου;

έχω δουλέψει β' δυτικής αττικής πριν από 2 χρόνια. και τοτε παλι το ιδιο είχε συμβεί γιατι δεν ξερανε ανα θα δεχτούν τα προνήπια, πράγμα που σημαίνει οτι στα περισσότερα νηπιαγωγεία θα λειτουργούσαν 2 τμήματα..

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #258 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2013, 10:50:23 am »
Θα ξεφυγω εντελώς από το θέμα και συγχωρέστε με! Όσο και να το συζητάμε λύση δεν θα βρεθεί, κι αν βρεθει θα ειναι για λίγους και τον αλλο Σεπτέμβρη φτου κ πάλι από την αρχή!!

Σκοπός είναι επιτέλους όλοι μας να δούμε την οραγματικότητα κατάματα, να οργανωθούν κοινά μέτωπα αντίδρασης σε όλες τις πρωτοβάθμιες της χώρας και να δείξουμε την αντίθεσή μας σε ολα αυτα που συμβαίνουν... ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ για κανέναν!!

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #259 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2013, 11:02:04 am »
Θα ξεφυγω εντελώς από το θέμα και συγχωρέστε με! Όσο και να το συζητάμε λύση δεν θα βρεθεί, κι αν βρεθει θα ειναι για λίγους και τον αλλο Σεπτέμβρη φτου κ πάλι από την αρχή!!

Σκοπός είναι επιτέλους όλοι μας να δούμε την οραγματικότητα κατάματα, να οργανωθούν κοινά μέτωπα αντίδρασης σε όλες τις πρωτοβάθμιες της χώρας και να δείξουμε την αντίθεσή μας σε ολα αυτα που συμβαίνουν... ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ για κανέναν!!

Σωστό!!

Αποσυνδεδεμένος angel83

• Νέο μέλος
  • *
  • πε60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #260 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2013, 11:15:04 am »
Δημήτρης Μπράτης
πριν από μία ώρα περίπου
ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο
Στους γονείς οφείλομεν το ζην, στους δε διδασκάλους το ευ ζην.

Αποσυνδεδεμένος AnnaB

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
Όσα κομμάτια και αν μπορέσεις να ενώσεις,
δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=4rU6GYvCqOA

Αποσυνδεδεμένος angel83

• Νέο μέλος
  • *
  • πε60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #262 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2013, 11:39:15 am »
απορω πως ενας υπουργος παιδειας που βγαινει και λεει με ενα αχαρακτηριστο υφος "οτι αφου δεν ανοιξαν τα σχολεια πως ξερετε τα κενα?" ειναι ακομη στη θεση του...υποτιθεται οτι 11-09 αρχιζουν τα σχολεια για ολα τα παιδια,ποτε πρεπει δηλάδη να στειλει προσωπικο?   και για ολη την ασχετοσυνη του ουτε κουβεντα...

οσο για τη β φαση πιστευω οτι θα ειναι εντος της βδομαδας,μαλλον παρασκευη,προσωπικη εκτιμηση...

snowhite_x και εγω απο κερκυρα ειμαι,αλλα δεν εχω δουλεψει ποτε εδω στο νησι...τραγικο αυτο που συμβαινει φετος...δηλωσες παλι κερκυρα?
Στους γονείς οφείλομεν το ζην, στους δε διδασκάλους το ευ ζην.

Αποσυνδεδεμένος snowhite_x

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
    • Διαδρομές
Απ:
« Απάντηση #263 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2013, 11:49:41 am »
απορω πως ενας υπουργος παιδειας που βγαινει και λεει με ενα αχαρακτηριστο υφος "οτι αφου δεν ανοιξαν τα σχολεια πως ξερετε τα κενα?" ειναι ακομη στη θεση του...υποτιθεται οτι 11-09 αρχιζουν τα σχολεια για ολα τα παιδια,ποτε πρεπει δηλάδη να στειλει προσωπικο?   και για ολη την ασχετοσυνη του ουτε κουβεντα...

Εξοργιστικό

οσο για τη β φαση πιστευω οτι θα ειναι εντος της βδομαδας,μαλλον παρασκευη,προσωπικη εκτιμηση...

snowhite_x και εγω απο κερκυρα ειμαι,αλλα δεν εχω δουλεψει ποτε εδω στο νησι...τραγικο αυτο που συμβαινει φετος...δηλωσες παλι κερκυρα?

Ναι, δήλωσα (όπως καμιά 10αρια γνωστές μου που είναι κάτω από μένα στον πίνακα και έμειναν όλες έξω)

Αποσυνδεδεμένος Roula_S

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #264 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2013, 12:00:39 pm »
Καλό είναι να παίρνουμε κανένα τηλέφωνο στο υπουργείο και να ρωτάμε τι γίνεται,μήπως τους πιέσουμε έστω τηλεφωνικά .Τα τηλ που παίρνω εγώ συνήθως είναι:210 3442566,2103442281
Χθες που τηλεφώνησα πήρα κάποιες πληροφορίες (τις οποίες έχω αναρτήσει παραπάνω )δυσάρεστες δυστυχώς αλλά τουλάχιστον να ξέρουμε τι μας γίνεται

Αποσυνδεδεμένος zael

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #265 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2013, 12:14:25 pm »
Καλημέρα πήγα στον αγιασμό των παιδιών μου σήμερα και ένιωσα απαίσια. Το ολοήμερο τμήμα του δημοτικού και του νηπιαγωγείου δεν θα λειτουργήσει , προσωρινά είπε ο διευθυντής , εγώ λέω ουδέν μονιμοτερο του προσωρινού. Αισθάνομαι ότι φτάσαμε στο game over για φέτος τουλάχιστον.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)