0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παντως καλα λεμε οτι θα παρουν αλλα συμφωνα με τα λεγομενα τους δεν ειναι αισιοδοξοι:ΜΠΡΑΤΗΣ: Η κατάσταση είναι χειρότερη κι από τις πιο απαισιόδοξες προβλέψεις....Ήδη βγάζουν εγκυκλίους για την κάλυψη των κενών...καταργούν ολοήμερα....ενισχυτική διδασκαλία....θα αυξήσουν κατά 10%τον αριθμό μαθητών ανά τμήμα....κι άλλα πολλά έπονται.Τα μέτρα αυτά δείχνουν πως δεν έχουν άλλες πιστώσεις για αναπληρωτές Γενικής πέραν των 2000 και πως δεν θα κάνουν άλλες αποσπάσεις πλην κάποιων σοβαρών προβλημάτων υγείας, όπως είπε ο Υφυπουργός σήμερα...Δεν μ αρέσει να γράφω δυσάρεστα πράγματα,αλλά δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια...
Παράθεση από: gerly στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 02:01:40 pmΠαράθεση από: xionati στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 01:47:09 pmΤο βασικότερο δεν το λέει κανένας εδώ μέσα και είναι φώς φανάρι...επειδή τα έχω πάρει στο κρ---ο.Φταίμε εμείς οι ίδιοι, που δεχόμαστε χωρίς αναγνώριση προυπηρεσίας για μονιμοποίηση, να οργώνουμε την Ελλάδα σαν μαζόχες. Να φύγω από το σπίτι μου με κίνητρα το καταλαβαίνω...να φύγω σαν κορόιδο και να υποφέρω κάνοντας τα γούστα του Υπουργείου γιατί?Άμα πιέζαμε καταστάσεις και δεν πήγαινε κανείς και πουθενά δεν θα άλλαζαν τα πράγματα?Μερικοί θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρο. Ποιό όνειρο????Το ανύπαρκτο και στις πλάτες των άλλων συναδέλφων?Πέρισυ μου είπε συνάδελφος..."μιλάς κι εσύ που δουλεύεις δίπλα στο σπίτι σου".Τα πάντα είναι θέμα επιλογών.Δεν ανάγκασε κανένας τη συγκεκριμένη να ξενιτευτεί...δική της απόφαση.Τα είπα και ξαλάφρωσα και πιστεύω συμφωνούν κι άλλοι μ'αυτή την άποψη.Κανένας απ'αυτούς που μας κρίνουν τόσο εύκολα δεν καταλαβαίνει ότι κι εμείς είμαστε άνθρωποι και δεν είναι μόνο δουλειά, δουλειά, δουλειά. Έρχεται κάποια στιγμή που μεγαλώνεις και θες να φτιάξεις τη ζωή σου, δεν θα είμαστε πάντα νέες και ωραίες ! Εγώ προσωπικά με βάση αυτό δήλωνα τα τελευταία 2 χρόνια περιοχές... Και επειδή λένε επιλογή σας ήταν έχω να πω ότι ναι φιλαράκο επιλογή μου ήταν αλλά για για 2-3 χρόνια μετά δεν θα κάνω τον μα*******! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου xionati...Ε ναι!!Εχετε δίκιο κορίτσια!Ελεος πια!Επισης δεν μπορω άλλο την γκρίνια κ τη μιζέρια κ απο συναδέλφους κ απο μη συναδέλφους!Ας εχουμε την υγεια μας κ θα τα καταφέρουμε!!Θα δείτε!Ειπαμε να ειμαστε κ λίγο αισιόδοξες!Κ μαχητικες με τον τροπο της η καθεμιά!(sorry αναφέρθηκα μονο στο θηλυκό τωρα....αλλα η συνήθεια φταίει λόγω του κλάδου μας!!)
Παράθεση από: xionati στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 01:47:09 pmΤο βασικότερο δεν το λέει κανένας εδώ μέσα και είναι φώς φανάρι...επειδή τα έχω πάρει στο κρ---ο.Φταίμε εμείς οι ίδιοι, που δεχόμαστε χωρίς αναγνώριση προυπηρεσίας για μονιμοποίηση, να οργώνουμε την Ελλάδα σαν μαζόχες. Να φύγω από το σπίτι μου με κίνητρα το καταλαβαίνω...να φύγω σαν κορόιδο και να υποφέρω κάνοντας τα γούστα του Υπουργείου γιατί?Άμα πιέζαμε καταστάσεις και δεν πήγαινε κανείς και πουθενά δεν θα άλλαζαν τα πράγματα?Μερικοί θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρο. Ποιό όνειρο????Το ανύπαρκτο και στις πλάτες των άλλων συναδέλφων?Πέρισυ μου είπε συνάδελφος..."μιλάς κι εσύ που δουλεύεις δίπλα στο σπίτι σου".Τα πάντα είναι θέμα επιλογών.Δεν ανάγκασε κανένας τη συγκεκριμένη να ξενιτευτεί...δική της απόφαση.Τα είπα και ξαλάφρωσα και πιστεύω συμφωνούν κι άλλοι μ'αυτή την άποψη.Κανένας απ'αυτούς που μας κρίνουν τόσο εύκολα δεν καταλαβαίνει ότι κι εμείς είμαστε άνθρωποι και δεν είναι μόνο δουλειά, δουλειά, δουλειά. Έρχεται κάποια στιγμή που μεγαλώνεις και θες να φτιάξεις τη ζωή σου, δεν θα είμαστε πάντα νέες και ωραίες ! Εγώ προσωπικά με βάση αυτό δήλωνα τα τελευταία 2 χρόνια περιοχές... Και επειδή λένε επιλογή σας ήταν έχω να πω ότι ναι φιλαράκο επιλογή μου ήταν αλλά για για 2-3 χρόνια μετά δεν θα κάνω τον μα*******! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου xionati...
Το βασικότερο δεν το λέει κανένας εδώ μέσα και είναι φώς φανάρι...επειδή τα έχω πάρει στο κρ---ο.Φταίμε εμείς οι ίδιοι, που δεχόμαστε χωρίς αναγνώριση προυπηρεσίας για μονιμοποίηση, να οργώνουμε την Ελλάδα σαν μαζόχες. Να φύγω από το σπίτι μου με κίνητρα το καταλαβαίνω...να φύγω σαν κορόιδο και να υποφέρω κάνοντας τα γούστα του Υπουργείου γιατί?Άμα πιέζαμε καταστάσεις και δεν πήγαινε κανείς και πουθενά δεν θα άλλαζαν τα πράγματα?Μερικοί θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρο. Ποιό όνειρο????Το ανύπαρκτο και στις πλάτες των άλλων συναδέλφων?Πέρισυ μου είπε συνάδελφος..."μιλάς κι εσύ που δουλεύεις δίπλα στο σπίτι σου".Τα πάντα είναι θέμα επιλογών.Δεν ανάγκασε κανένας τη συγκεκριμένη να ξενιτευτεί...δική της απόφαση.Τα είπα και ξαλάφρωσα και πιστεύω συμφωνούν κι άλλοι μ'αυτή την άποψη.
Συγνώμη κόψανε από τη β' ανατ. Αττικής αναπληρωτές και μέσα σ' αυτούς κι εγώ για να βγάλουν σε διάθεση 15 άτομα στη δυτική και να τους βάλουν όπου έχουν κενά αυτό είναι τρελλό τότε γιατί δηλώνουμε περιοχές. Σε ποιά χώρα ζούμε έλεος η ανομία στο ζενίθ. Εγώ έβαλα συγκεκριμένη περιοχή και δε δήλωσα δυτική και είμαι στις 30 που κόψανε και ίσως να μη δουλέψω και καθόλου που θα βρώ το δίκιο μου;
Θα ξεφυγω εντελώς από το θέμα και συγχωρέστε με! Όσο και να το συζητάμε λύση δεν θα βρεθεί, κι αν βρεθει θα ειναι για λίγους και τον αλλο Σεπτέμβρη φτου κ πάλι από την αρχή!!Σκοπός είναι επιτέλους όλοι μας να δούμε την οραγματικότητα κατάματα, να οργανωθούν κοινά μέτωπα αντίδρασης σε όλες τις πρωτοβάθμιες της χώρας και να δείξουμε την αντίθεσή μας σε ολα αυτα που συμβαίνουν... ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ για κανέναν!!
απορω πως ενας υπουργος παιδειας που βγαινει και λεει με ενα αχαρακτηριστο υφος "οτι αφου δεν ανοιξαν τα σχολεια πως ξερετε τα κενα?" ειναι ακομη στη θεση του...υποτιθεται οτι 11-09 αρχιζουν τα σχολεια για ολα τα παιδια,ποτε πρεπει δηλάδη να στειλει προσωπικο? και για ολη την ασχετοσυνη του ουτε κουβεντα...
οσο για τη β φαση πιστευω οτι θα ειναι εντος της βδομαδας,μαλλον παρασκευη,προσωπικη εκτιμηση... snowhite_x και εγω απο κερκυρα ειμαι,αλλα δεν εχω δουλεψει ποτε εδω στο νησι...τραγικο αυτο που συμβαινει φετος...δηλωσες παλι κερκυρα?