0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αφορμή παίρνω για να πω δυο πραγματάκια. Ο καθενας και εδω, οπως και αλλου, μπαινει και εκφράζει την αποψη του και συχνα επιχειρηματολογει. Εχει το δικαιωμα να υποστηριζει αυτο που πιστευει. Αν υπαρχει δόλος, θα φανει απο την "καλη" του επιχειρηματολογία. Εμεις ως ατομα με μορφωση και κριση πρεπει να εξεταζουμε τα λεγομενα καποιου. Ζουμε στην ιδια χωρα, εχουμε πολλες προλαμβανουσες, πολλες πληροφοριες, πολλα παραδειγματα, φαινομενα,καταστασεις που μας δηλωνουν πως τιποτα δεν ειναι "στέρεο". Δεν θα φορτωσουμε σε κανεναν ευθυνη πως μας "παρέσυρε"....Προσωπικά τωρα, καποια θεματα που κατα καιρους ανοιχτηκαν ημουν αντιθετος γιατι πιστευα πως μαλλον συγχυση θα φερουν παρα "ηρεμία". Διατυπωσα την αντιθεση μου, ομως η επιθυμία σας ειναι διαταγή οσο αφορα τωρα τις εκλογες και το αποτελεσμα τους, ο λαος εκρινε και ας ελπισουμε πως ολα θα πανε καλά στο τελος. Η ιστορια ειναι απροβλεπτη και ολοι οι προφήτες διαψευστηκαν! Ευχομαι σε ολους/ολες καλή τύχη και καλή τοποθέτηση.
Και εγώ παιδιά γύρισα από τη Σύρο πριν από λίγο Οι Κυκλάδε ςπήραν 77 άτομα και τα κενά που μας έδωσαν ήταν 104
Παράθεση από: mxatzimarkou στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 08:41:00 pmΚοριτσια μην αγχωνεστε , πιστευω οτι θα γινει αμεσα β φαση. στα δωδεκανησα που ειμαι πηραν μονο 5 ενω περσι πηραν καπου 45. Σε πιο νησι να τους πρωτοστειλουν? θα παρουν κι αλλες πιστωσεις, απλα ηθελαν καποιους για να προλαβουν τον αγιασμο.Συμφωνώ κ το πιστεύω κι εγω παιδια!Για να δούμε....είπαμε κενα υπάρχουν, το θεμα ειναι να στείλουν κ αναπληρωτες!
Κοριτσια μην αγχωνεστε , πιστευω οτι θα γινει αμεσα β φαση. στα δωδεκανησα που ειμαι πηραν μονο 5 ενω περσι πηραν καπου 45. Σε πιο νησι να τους πρωτοστειλουν? θα παρουν κι αλλες πιστωσεις, απλα ηθελαν καποιους για να προλαβουν τον αγιασμο.
Παράθεση από: vickym στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 09:45:24 pmΚαι εγώ παιδιά γύρισα από τη Σύρο πριν από λίγο Οι Κυκλάδε ςπήραν 77 άτομα και τα κενά που μας έδωσαν ήταν 104Tα υπόλοιπα κενά προβλέπεται να καλυφθούν σύντομα;
Παράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 08:45:21 pmΠαράθεση από: mxatzimarkou στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 08:41:00 pmΚοριτσια μην αγχωνεστε , πιστευω οτι θα γινει αμεσα β φαση. στα δωδεκανησα που ειμαι πηραν μονο 5 ενω περσι πηραν καπου 45. Σε πιο νησι να τους πρωτοστειλουν? θα παρουν κι αλλες πιστωσεις, απλα ηθελαν καποιους για να προλαβουν τον αγιασμο.Συμφωνώ κ το πιστεύω κι εγω παιδια!Για να δούμε....είπαμε κενα υπάρχουν, το θεμα ειναι να στείλουν κ αναπληρωτες!Σίγουρα θα πάρουν κι άλλο κόσμο αλλα δεν ξέρουμε πότε. Στα Δωδεκάνησα πήραν 5 άτομα πριν το μεγάλο λάθος αλλά μετά τα έκαναν 35, πέρσι είχαν πάρει γύρω στους 60 στην πρώτη φάση
Τα ήξερε και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα κράταγε..μην πάρει έκταση το θέμα από νωρίς και αναγκαστούν να τα αποσύρουν..μελετημένα και στημένα όλα..και εμείς ακόμα δίνουμε σημασία στα λεγόμενά του..εγώ ντρέπομαι