0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δε νομίζω ότι η λύση είναι να πάμε στα δημοτικά και να πάρουμε τη δουλειά των δασκάλων. τουλάχιστον εγώ δεν αισθάνομαι ότι έχω την κατάλληλη κατάρτιση, για να διδάξω σε παιδιά δημοτικού. ας μην αποπροσανατολιστούμε και γίνει ό, τι σε μας με τις β αναθέσεις ιστορίας. στόχος μας θα πρέπει, κατά τη γνώμη μου, να είναι η διεκδίκηση των μαθημάτων μας, να ξανασυζητηθεί το ωράριο και των καθηγητών και των φιλολογικών μαθημάτων και φυσικά να δίνονται τα κενά και όχι να μαγειρεύονται.
golum ....Κατου.......α και λιγο εξω
δεν παρεθεσες την πηγη σου κ πεταξες το ονομα του Μπαμπινιωτη για να προσδωσεις ολιγο κυρος στα γραφομενα σου...η αληθεια ειναι οτι εχουμε διαβασει ενα καρο μπαρουφες εδω μεσα σε δυσκολους καιρους, με ενα καρο συναδελφους να τσιμπανε...κατι τετοιο ειναι βεβαιο οτι θα ειχε διαρρευσει κ δε θα περιμενε εσενα να το ανακοινωσεις σαν πυροτεχνημα στο pde, επικαλουμενος πηγες απο το υπουργειο...@gio66 αυτο που δεν ξερεις οτι οι ΠΕ06 εχουν διδαχθει την εκμαθηση της αγγλικης σε μικρες ηλικιες...
Στη Γ΄Αθήνας πλεονάζουμε (υπεράριθμοι + διαθεσίτες) 65 φιλόλογοι (περίπου 1300 ώρες ) και περιμένουμε τοποθέτηση σε κενά 200 ωρών. Υπολογίστε κι αυτούς που πρέπει να συμπληρώσουν ωράριο....