0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εφόσον στην εγκύκλιο δεν είναι ξεκάθαρο τίποτα, είναι στο χέρι του δ/ντη
Πάντως αν δηλώνουμε περιφέρεια και όχι σχολείο μου φαίνεται δύσκολο να δίνουν 3ωρα σε κλαθε σχολείο. Πώς μπορεί να γίνει αυτό αν δίνονται τα κενά σε περιφέρειες;
Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα με κάλεσαν για 13 ώρες ενώ ο αρχικός πίνακας που είχε βγει παρουσίαζε 16.Ωστόσο, αυτό μπορεί να σήμαινε ότι μειώθηκε ο αριθμός των παιδιών που είχαν κάνει αίτηση συμμετοχής αρχικά, γιατί δεν είδα άλλον συνάδελφο να παίρνει τις υπόλοιπες 3!Μην ξεχνάμε ότι ήταν τέλη του σχολικού έτους και οι διαρροές θα ήταν αναμενόμενες.Πάντως, πέρα από αυτό, συμφωνώ απόλυτα σε κάτι μαζί σου!Φαίνεται, από αυτά που μας λες (και δεν έχω λόγο να τα αμφισβητήσω)ότι όντως ήταν στο χέρι του δ/ντη
Παράθεση από: εκπαιδευτικος_30 στις Οκτωβρίου 21, 2013, 03:26:37 pmΗ αλήθεια είναι ότι κι εμένα με κάλεσαν για 13 ώρες ενώ ο αρχικός πίνακας που είχε βγει παρουσίαζε 16.Ωστόσο, αυτό μπορεί να σήμαινε ότι μειώθηκε ο αριθμός των παιδιών που είχαν κάνει αίτηση συμμετοχής αρχικά, γιατί δεν είδα άλλον συνάδελφο να παίρνει τις υπόλοιπες 3!Μην ξεχνάμε ότι ήταν τέλη του σχολικού έτους και οι διαρροές θα ήταν αναμενόμενες.Πάντως, πέρα από αυτό, συμφωνώ απόλυτα σε κάτι μαζί σου!Φαίνεται, από αυτά που μας λες (και δεν έχω λόγο να τα αμφισβητήσω)ότι όντως ήταν στο χέρι του δ/ντη
ενα νεο που λιγο θα μας ανεβασει?
Έρχονται Χριστούγεννα! http://www.yourchristmascountdown.com/ Ίσως προλάβουμε τη σχολική γιορτή , έχουμε 60 μέρες…