0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εφόσον στην εγκύκλιο δεν είναι ξεκάθαρο τίποτα, είναι στο χέρι του δ/ντη Β/θμιας να κάνει ό,τι θέλει.Με τα μυαλά που έχω τώρα θα είχα διαμαρτυρηθεί. Πέρισυ βέβαι δεν άξιζε τον κόπο να ασχοληθώ για ένα μήνα...
Πάντως αν δηλώνουμε περιφέρεια και όχι σχολείο μου φαίνεται δύσκολο να δίνουν 3ωρα σε κλαθε σχολείο. Πώς μπορεί να γίνει αυτό αν δίνονται τα κενά σε περιφέρειες;
Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα με κάλεσαν για 13 ώρες ενώ ο αρχικός πίνακας που είχε βγει παρουσίαζε 16.Ωστόσο, αυτό μπορεί να σήμαινε ότι μειώθηκε ο αριθμός των παιδιών που είχαν κάνει αίτηση συμμετοχής αρχικά, γιατί δεν είδα άλλον συνάδελφο να παίρνει τις υπόλοιπες 3!Μην ξεχνάμε ότι ήταν τέλη του σχολικού έτους και οι διαρροές θα ήταν αναμενόμενες.Πάντως, πέρα από αυτό, συμφωνώ απόλυτα σε κάτι μαζί σου!Φαίνεται, από αυτά που μας λες (και δεν έχω λόγο να τα αμφισβητήσω)ότι όντως ήταν στο χέρι του δ/ντη Β/θμιας να σπάσει τις ώρες ή όχι.Αυτό όμως δεν ήταν γενικευμένο, οπότε και σίγουρα δεν ήταν με εντολή από το υπουργείο!Άρα υπήρχε κάποιο κενό στην προκήρυξη που φέτος πρέπει οπωσδήποτε να καλυφθεί και να διευκρινιστεί.Για να δούμε...[/quoteΣτην Πρέβεζα ήταν τεράστιο το τμήμα γιατί όλη η πόλη είχε ένα μόνο ΣΚΕΔ.Και φυσικά μπορούσαν να κάνουν και 2 τμήματα σε κάθε μάθημα αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία αμαρτωλή για την οποία φυσικά και υπάρχουν ευθύνες. Και ποιος να ενδιαφερθεί για όλα αυτά;;;Δεν υπήρχε εντολή από το υπουργείο να σπάσουν οι ώρες, υπήρχε όμως οδηγία.Θέλω να πω,ότι η οδηγία είναι να μοιράζονται οι ώρες για να δουλεύουν πολλοί, γιατί αυτός είναι και ο σκοπός των ΕΣΠΑ. Οι απόψεις βέβαια διιστανται. Εγώ π.χ θεωρώ απαράδεκτο να είμαι η πρώτη σε μόρια στο νομό και να παίρνω 3 ώρες και σε σκεδ διπλανής κωμόπολης ο συνάδελφος να είναι από τον πίνακα Γ και να έχει διπλάσιες ώρες από μένα.Φυσικά δεν έχω τίποτε με τους συναδέλφους.Δεν φταίνε αυτοί. Ο καθένας τη δουλειά του κοιτάζει.Το θέμα είναι ότι η προχειρότητα στο υπουργείο, μας αναγκάζει να παλεύουμε να κερδίσουμε μόρια με άπειρο διάβασμα στον ΑΣΕΠ και ξαφνικά να βλέπεις τον απέναντι να παίρνει μόρια απλά επειδη ο εκάστοτε δ/ντης δ/βμιας του έδωσε περισσότερες ώρες.Τρελές αδικίες. Κάποιος άλλος μπορεί να βρεθεί και να πει μπράβο στο δ/ντη γιατί προσέλαβε ακόμη ένα άτομο. Ναι, συμφωνώ.Θα έπρεπε όμως να είναι προσεκτικός.Δεν μπορεί να χαντακώνει έτσι των πρώτο και να πριμοδοτεί με διπλάσιες ώρες τον πρώτο από το τέλος.Και φυσικά εγώ προσωπικά δεν ελπίζω πως κάτι θα αλλάξει.
Παράθεση από: εκπαιδευτικος_30 στις Οκτώβριος 21, 2013, 03:26:37 μμΗ αλήθεια είναι ότι κι εμένα με κάλεσαν για 13 ώρες ενώ ο αρχικός πίνακας που είχε βγει παρουσίαζε 16.Ωστόσο, αυτό μπορεί να σήμαινε ότι μειώθηκε ο αριθμός των παιδιών που είχαν κάνει αίτηση συμμετοχής αρχικά, γιατί δεν είδα άλλον συνάδελφο να παίρνει τις υπόλοιπες 3!Μην ξεχνάμε ότι ήταν τέλη του σχολικού έτους και οι διαρροές θα ήταν αναμενόμενες.Πάντως, πέρα από αυτό, συμφωνώ απόλυτα σε κάτι μαζί σου!Φαίνεται, από αυτά που μας λες (και δεν έχω λόγο να τα αμφισβητήσω)ότι όντως ήταν στο χέρι του δ/ντη Β/θμιας να σπάσει τις ώρες ή όχι.Αυτό όμως δεν ήταν γενικευμένο, οπότε και σίγουρα δεν ήταν με εντολή από το υπουργείο!Άρα υπήρχε κάποιο κενό στην προκήρυξη που φέτος πρέπει οπωσδήποτε να καλυφθεί και να διευκρινιστεί.Για να δούμε...[/quoteΣτην Πρέβεζα ήταν τεράστιο το τμήμα γιατί όλη η πόλη είχε ένα μόνο ΣΚΕΔ.Και φυσικά μπορούσαν να κάνουν και 2 τμήματα σε κάθε μάθημα αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία αμαρτωλή για την οποία φυσικά και υπάρχουν ευθύνες. Και ποιος να ενδιαφερθεί για όλα αυτά;;;Δεν υπήρχε εντολή από το υπουργείο να σπάσουν οι ώρες, υπήρχε όμως οδηγία.Θέλω να πω,ότι η οδηγία είναι να μοιράζονται οι ώρες για να δουλεύουν πολλοί, γιατί αυτός είναι και ο σκοπός των ΕΣΠΑ. Οι απόψεις βέβαια διιστανται. Εγώ π.χ θεωρώ απαράδεκτο να είμαι η πρώτη σε μόρια στο νομό και να παίρνω 3 ώρες και σε σκεδ διπλανής κωμόπολης ο συνάδελφος να είναι από τον πίνακα Γ και να έχει διπλάσιες ώρες από μένα.Φυσικά δεν έχω τίποτε με τους συναδέλφους.Δεν φταίνε αυτοί. Ο καθένας τη δουλειά του κοιτάζει.Το θέμα είναι ότι η προχειρότητα στο υπουργείο, μας αναγκάζει να παλεύουμε να κερδίσουμε μόρια με άπειρο διάβασμα στον ΑΣΕΠ και ξαφνικά να βλέπεις τον απέναντι να παίρνει μόρια απλά επειδη ο εκάστοτε δ/ντης δ/βμιας του έδωσε περισσότερες ώρες.Τρελές αδικίες. Κάποιος άλλος μπορεί να βρεθεί και να πει μπράβο στο δ/ντη γιατί προσέλαβε ακόμη ένα άτομο. Ναι, συμφωνώ.Θα έπρεπε όμως να είναι προσεκτικός.Δεν μπορεί να χαντακώνει έτσι των πρώτο και να πριμοδοτεί με διπλάσιες ώρες τον πρώτο από το τέλος.Και φυσικά εγώ προσωπικά δεν ελπίζω πως κάτι θα αλλάξει.Καταρχάς,το γεγονός ότι δηλώνουμε μόνο ένα σκεδ γεννά αυτόματα την αδικία του να πάει κάποιος με πολλά μόρια σε σχολείο με λίγες ώρες και το αντίστροφο!Απ’την άλλη πάλι,σκέφτομαι ότι θα μου ήταν εξαιρετικά δύσκολο εμένα προσωπικά να κάνω πολλά χιλιόμετρα μέσα στο νομό μου για τα μαθήματα!Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!Επίσης είναι μεγάλη αδικία στο ίδιο πρόγραμμα,άλλοι να δουλεύουν ως ωρομίσθιοι και άλλοι ως αναπληρωτές!!Τώρα το γεγονός ότι φτιάχτηκε ένα τεράστιο τμήμα ειναι απαράδεκτο γιατί η προκήρυξη νομίζω έκανε λόγο για τμήματα το πολύ 10 ατόμων!Άρα μπάχαλο!Και καθόμαστε και περιμένουμε να δουλέψουμε και πάλι σε ένα πρόγραμμα μπάχαλο!Μήπως θα έπρεπε να κάνουν ή να πουν κάτι αυτοί πρώτα που έζησαν ήδη αυτές τις αδικίες και ταυτόχρονα όλοι μαζί γιατί μπορεί και οι υπόλοιποι να βρεθούν σε αυτή τη θέση;
ενα νεο που λιγο θα μας ανεβασει?
Έρχονται Χριστούγεννα! http://www.yourchristmascountdown.com/ Ίσως προλάβουμε τη σχολική γιορτή , έχουμε 60 μέρες…