0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχεις δικιο.η προισταμενη μεχρι σημερα μου ελεγε οτι ειμαι ΕΣΠΑ και θα πρεπει να πηγαινω μονο απογευμα.τωρα που αποΠΥΣΠΕ ειπαν οτι δεν ισχυει αυτο τι μου ειπε λετε?οτι θα φερουν τριτη νηπιαγωγο(1/θ νηπιαγωγειο)γιατι δε βγαινει Προγραμμα και μεχρι τοτε θα ειμαι απογευμα(ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΡΙΤΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ??)Να ρωτησω κατι αλλο,τι ωρα πηγαινεται στο νηπιαγωγειο απογευματινη βαρδια?)
Το ωραριο των νηπιαγωγων σε αναγωγη συνεχομενων διδακτικων 45λεπτων ειναι 26,5 ωρες την εβδομαδα!...αυτο καλο ειναι να το γνωριζουν οσοι διανοηθουν να σκεφτουν αυξηση του ωραριου (off topic)
όσες μέρες είσαι βάζεις ένα Χ εκτός τις αργίες έτσι μου είπαν εμένα
τελικα βρηκα ακρη με τη βοηθεια ενος αιρετου.το ωραριο ειναι εναλλασομενο.και δευτερα παω Δουλεια πρωι
Κερκυρα ολοι οι αναπληρωτες ΕΣΠΑ μονο απογευμαΚαι αυτο ειναι το νομιμο
Προσληφθήκαμε στο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο, στο Ολοήμερο Τμήμα και όχι στο Κλασικό! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα είμαστε μόνο απόγευμα. Δηλαδή εμείς στο Ολοήμερο που είμαστε δύο αναπληρώτριες της Δ φάσης θα πρέπει να πηγαίνουμε και οι δύο απόγευμα? Πολύ πετυχημένο! Το ωράριο είναι εναλλάξ εννοείται...
Να ενα καλο παραδειγμα.το ωραριο και βεβαια ειναι εναλλαξ η οπως αποφασισει ο συλλογος διδασκ. οτων (συμφωνα με εγκυκλιο)ορισμενοι ομως για τους δικους τους λογους το ερμηνευσαν αλλιως