0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα,γνωρίζει κανείς να με ενημερώσει πόσο είναι ο καθαρός μισθός ανά μήνα για Υπεύθυνο Εκπαίδευσης και Υπεύθυνο Οργάνωσης στην Αττική?επίσης, μια χονδρική εκτίμηση για το πόσες περίπου ώρες απασχολείται ο καθένας ημερισίως?ευχαριστώ!
Astro σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου...Απλά ως προς την πληρωμή τέβε θα πληρώσω και τον μήνα Νοέμβριο; Τι έγινε στην δική σου περίπτωση; Στην περίπτωση που πρέπει να πληρώσω και τον μήνα Νοέμβριο θα πρέπει να κάνω καποια διευκρίνηση στον Ο.Α.Ε.Ε. Γιατί ο υπάλληλος στον ΟΑΕΕ μου είπε ότι η έγγραφή στον ΟΑΕΕ θα γίνει με βάση την ημερομηνία έναρξης στην Εφορία. Συγγνώμη που επιμένω σε αυτό αλλά δεν έχω βγάλει κάποια ξεκάθαρη εικόνα για το τι πρέπει να κάνω.Απο το ΙΝΕΔΙ
Είμαι εκπαιδευτης ΠΕ20 Πληροφορικής, ανήκω στην Στερεα Ελλάδα στο νομό
Οι πινακες ειναι κυλιομενοι κι αυτο το ξερουμε ολοι οσοι δουλευουμε σε κδβμ. Στο δικο μας δημο στην δευτερη φαση προγραμματων οι υπευθυνοια καλεσαν απο την αρχη οσους αρνηθηκαν την πρωτη φορα και μετα προχωρησαν παρακατω. Τωρα αυτο δεν ξερω για ποιο λογο εγινε.Τωρα οσον αφορα τους δημοσιους υπαλληλους που συμμετεχουν στον πινακα με τις ευλογιες του ΙΝΕΔΙ
Που το ξέρεις ότι οι πινάκες είναι κυλιόμενοι; Έχεις τον γραπτό κανονισμό να μου τον στείλεις;