0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Fzappa κατεθεσα τα χαρτια μου στις 24 Ιουνίου..μηπως κανω κατι λαθος?
Καλησπέρα!! Εγώ κατέθεσα τα χαρτιά μου στη Θεσ/νίκη στις 19 Μαΐου, ενώ στην Αθήνα έφτασαν στις 26 Μαΐου. Στην online πορεία αίτησης δεν μου εμφανίζει απολύτως τίποτα. Σήμερα που πήρα τηλέφωνο στην Θεσ/νίκη μου είπαν ότι εφόσον δεν μου εμφανίζει τίποτα μάλλον δεν έχει ανοίξει ο φάκελος μου, ενώ από Αθήνα μου είπαν ότι έχει μπλοκάρει το σύστημα και να ξαναπάρω σε μία εβδομάδα. Δεν έπρεπε να έχει ξεκινήσει η διαδικασία και για τον δικό μου φάκελο; Μήπως πρέπει να αρχίσω να αγχώνομαι;
Καλημέρα!Η αναγνώριση μου είναι έτοιμη. Σήμερα την παρέλαβε courier με δική μου εξουσιοδότηση και αύριο θα την έχω. Να τονίσω πως δεν είχα καμία διαμεσολάβηση-γνωριμία ή όπως αλλιώς λέγεται. Τα χαρτιά μου τα έστειλα τέλη Μαΐου, οπότε η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε δυο μήνες δηλαδή όσο είπε και η melpo. Εύχομαι σύντομα να ολοκληρωθεί η διαδικασία για όλους!Καλό καλοκαίρι!Συγχαρητήρια fzappa. Καλή σταδιοδρομία εύχομαι!! Εγώ τα έστειλα τις πρώτες μέρες του Ιούνη και δεν μου φαίνεται τπτ στην on Line πορεία της αίτησης. Τι να πω....
Λέω και εγω... τόσο γρήγορα;;;; Μου έστειλαν την αναγνώριση χωρίς το πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας.....
Καλημέρα!Η αναγνώριση μου είναι έτοιμη. Σήμερα την παρέλαβε courier με δική μου εξουσιοδότηση και αύριο θα την έχω. Να τονίσω πως δεν είχα καμία διαμεσολάβηση-γνωριμία ή όπως αλλιώς λέγεται. Τα χαρτιά μου τα έστειλα τέλη Μαΐου, οπότε η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε δυο μήνες δηλαδή όσο είπε και η melpo. Εύχομαι σύντομα να ολοκληρωθεί η διαδικασία για όλους!Καλό καλοκαίρι!
Και η δική μου αναγνώριση είναι έτοιμη χωρίς καμία απολύτως διαμεσολάβηση. Έχουν καταργηθεί οι επιτροπές και η διαδικασία απ' ότι φάνηκε έγινε γρηγορότερη.
Οπότε, τη Δευτέρα δεν μπορώ να καταθέσω το μεταπτυχιακό για να πάρω την παιδαγωγική επάρκεια και να ανέβω στους πίνακες;