0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης να επισημάνω οτι οι ίδιες οι Διευθύνσεις καθώς και τοΥπουργείο ενημέρωναν οτι υπήρχε η δυνατότητα να δηλωθούν όλες οι περιοχές στην αίτηση ακόμα και αυτες που δεν είχαν πλεονάσματα η κενά.Αυτό προφανώς και δεν ήταν "εσωτερική"πληροφόρηση.Όποιος ρωτούσε έπαιρνε αυτή την απάντηση και έχω πολλά παραδείγματα γνωστών που αυτό έκαναν.Όποιος δεν μπήκε στον κόπο να ρωτήσει σημαίνει οτι μάλλον δεν ενδιαφερόταν και πολύ.Ας μην τα βάζει λοιπόν με τους υπόλοιπους ούτε να τους αποκαλεί έμμεσα βύσματα.Δεν έκαναν κάτι παράνομο.Και είναι συκοφάντηση κάθε τέτοια κουβένταΟ καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. .
Τα δικαστήρια θα αποφασίσουν με βάση τις αποδείξεις, όχι τις προτάσεις ή τις ενδείξεις. Όσο για την επιτροπή που έχει συσταθεί θυμίζει ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν υπάρχει αντίλογος, παίζει μόνη της δηλαδή 100 - 0.Μια σειρά ερωτήσεων για την επιτροπή έχω, γιατί στο σχολείο που υπηρετούσα την προηγούμενη χρονιά, την οργανική θέση την κατέχει συνάδελφος που πήρε απόσπαση κατά προτεραιότητα ως σύζυγος καθηγητή πανεπιστημίου, δεν έχει καλυφθεί το κενό; γιατί η συσταθείσα επιτροπή ανέχεται το 2015 να υπάρχουν πολλά κενά σε πολλές ειδικότητες; γιατί η επιτροπή δεν καταγγέλλει το προφανές μα βάση το νόμο ότι απόσπαση δεν δίδεται αν δεν καλυφθεί το κενό από αναπληρωτή καθηγητή; γιατί η επιτροπή δεν καλεί σε απεργία προκειμένου να καλυφθούν τα κενά και να βρουν δουλειά άνεργοι συνάδελφοι; Όποιος θεωρεί ότι αν ακυρωθούν οι μετατάξεις λύθηκαν τα προβλήματα διέπεται από στρουθοκαμηλισμό, πλανάται πλάνην οικτρά. Να τα λέμε ΟΛΑ όχι μόνο ότι μας βολεύει...
Αφού είναι όλα νόμιμα γιατί τόσος ντόρος? Απλή ερώτηση που μάλλον δυσκολεύεσαι να απαντήσεις.. Υ.Γ. Αυτά τα ωραία και νόμιμα που λες να τα πεις στα δικαστήρια και στην επιτροπή που έχει συσταθεί.
"Στο τελευταίο έχεις απόλυτο δίκιο. Αν ακυρωθούν οι μετατάξεις δεν θα λυθούν όλη τα προβλήματα. Αλλά θα είναι μια καλή αρχή... "@anikologrΕντάξει, στο...παρόν λαϊκό δικαστήριο, γιατί κι αυτό το νήμα δυστυχώς σε τέτοιο έχει μετατραπεί, αντί να προσφέρει χρήσιμες κι έγκυρες πληροφορίες (όπως αρχικά είχε ξεκινήσει), καταθέτω κι εγώ την προτροπή μου ν'ακυρωθούν οι μετατάξεις για τις προϋπάρχουσες ειδικότητες (Αγγλικών και Γυμναστών)!
Είναι και αυτό μια πρόταση προς την σωστή κατεύθυνση..
Στο τελευταίο έχεις απόλυτο δίκιο. Αν ακυρωθούν οι μετατάξεις δεν θα λυθούν όλη τα προβλήματα. Αλλά θα είναι μια καλή αρχή..