0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο ενεργητικό μου έχω 459 μηνύματα, τα οποία αφορούν στην πλειοψηφία τους τις υποχρεωτικές μετατάξεις. Την άποψή μου, και μάλιστα τεκμηριωμένα, την έχω εκφράσει αμέτρητες φορές πολύ πριν και, αλλά και αφού εμφανιστηκες εσύ, για να μας πείσεις ξαφνικά για το αντίθετο.
Αν απαντήσεις με επιχειρήματα σε όσα γράφω και όχι με πομφόλυγες θα έχουμε καλή συζήτηση, αλλιώς σου εύχομαι να τα χιλιάσεις με άλλον, εγώ δεν θα σου κάνω το χατίριΥΓ. Αν σε ενοχλεί η παρουσία μου κανε πως δε με βλέπεις..... Face control αλλού....και σε άλλον...Τις παρατυπίες της διοίκησης δεν θα τις πληρώσουν οι υπάλληλοί, αυτοί θα πληρώσουν μονο για τις δικές τους.Αφήστε τις σοφιστείες. τα κενά και τα πλεονάσματα τα έβγαλε οι διοίκηση. Τα παράπονα σας σε αυτούς τους αιρετούς που κραύγαζαν δεν περισσεύει κανεις, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα στο ΥΠΑΙΘ να εκδώσει διαπιστωτικές πράξεις. Είπαμε για το κουτόχορτο....Αλήθεια την οργανική στο λαχείο την κέρδισες η την κληρονόμησες; Μάλλον δεν παραδειγματιστήκατε από την συμφορά των ΕΠΑΛ.
teacher, μη δίνεις συνέχεια.... άλλωστε η ομάδα (του λέοντα και άλλων) των αδικημένων παιδιών της μετατάξεως έχει πάντα δίκιο Νομικέ: ως προς το νόμιμος έχω τις αμφιβολίες μου άλλωστε στην Ελλάδα ζούμε ο καθένας δεν είναι πάντα ότι δηλώνει... για νομικός όμως ναι, εγώ την ιδέα για BOSTON LEGAL ΔΙΚΟΛΑ
Ζουν εξωγήινοι ανάμεσά μας ή όχι; Ιδού η απορία!(Είπα θα σταματήσω, αλλά αυτό με ξεπερνάει...)
Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήραν θάρρος οι μετάταχθεντες?
Ανέβηκαν οι ψήφοι άνωθεν, κοντεύουν το 80%, δεν είναι και λίγο