*

Αποστολέας Θέμα: Ενστάσεις επί των Υποχρεωτικών Μετατάξεων  (Αναγνώστηκε 187254 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Νόμιμος!

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ήθος ανθρώπω δαίμων....
    • Προφίλ
Απ: Ενστάσεις επί των Υποχρεωτικών Μετατάξεων
« Απάντηση #672 στις: Απριλίου 04, 2015, 12:46:41 am »
Στο ενεργητικό μου έχω 459 μηνύματα, τα οποία αφορούν στην πλειοψηφία τους τις υποχρεωτικές μετατάξεις. Την άποψή μου, και μάλιστα τεκμηριωμένα, την έχω εκφράσει αμέτρητες φορές πολύ πριν και, αλλά και αφού εμφανιστηκες εσύ, για να μας πείσεις ξαφνικά για το αντίθετο.

Αν απαντήσεις με επιχειρήματα σε όσα γράφω και όχι με πομφόλυγες θα έχουμε καλή συζήτηση, αλλιώς σου εύχομαι να τα χιλιάσεις με άλλον, εγώ δεν θα σου κάνω το χατίρι
ΥΓ. Αν σε ενοχλεί η παρουσία μου κανε πως δε με βλέπεις..... Face control αλλού....και σε άλλον...
Τις παρατυπίες της διοίκησης δεν θα τις πληρώσουν οι υπάλληλοί,  αυτοί θα πληρώσουν μονο για τις δικές τους.
Αφήστε τις σοφιστείες. τα κενά και τα πλεονάσματα τα έβγαλε οι διοίκηση. Τα παράπονα σας σε αυτούς τους αιρετούς που κραύγαζαν δεν περισσεύει κανεις, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα στο ΥΠΑΙΘ να εκδώσει διαπιστωτικές πράξεις. Είπαμε για το κουτόχορτο....
Αλήθεια την οργανική στο λαχείο την κέρδισες η την κληρονόμησες; Μάλλον δεν παραδειγματιστήκατε από την συμφορά των ΕΠΑΛ.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 04, 2015, 12:58:16 am από ΝΟΜΙΜΟΣ »
Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί....(.κατά Ματθαίον, κεφ. 23)
...καὶ τὴν εἰωθυῖαν ἀξίωσιν τῶν ὀνομάτων ἐς τὰ
ἔργα ἀντήλλαξαν τῇ δικαιώσει.... (Θουκυδίδου Ιστορίαι,

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:52:43 »

Αποσυνδεδεμένος skiritisa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #673 στις: Απριλίου 04, 2015, 12:48:13 am »
teacher, μη δίνεις συνέχεια.... άλλωστε η ομάδα (του λέοντα και άλλων) των αδικημένων παιδιών της μετατάξεως έχει πάντα δίκιο ;D
 Νομικέ: ως προς το νόμιμος  έχω τις αμφιβολίες μου άλλωστε στην Ελλάδα ζούμε ο καθένας δεν είναι πάντα ότι δηλώνει...  για νομικός όμως ναι, εγώ την ιδέα για BOSTON LEGAL ΔΙΚΟΛΑ
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 04, 2015, 02:17:38 am από skiritisa »

Αποσυνδεδεμένος sunday

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #674 στις: Απριλίου 04, 2015, 01:09:32 am »
Αν απαντήσεις με επιχειρήματα σε όσα γράφω και όχι με πομφόλυγες θα έχουμε καλή συζήτηση, αλλιώς σου εύχομαι να τα χιλιάσεις με άλλον, εγώ δεν θα σου κάνω το χατίρι
ΥΓ. Αν σε ενοχλεί η παρουσία μου κανε πως δε με βλέπεις..... Face control αλλού....και σε άλλον...
Τις παρατυπίες της διοίκησης δεν θα τις πληρώσουν οι υπάλληλοί,  αυτοί θα πληρώσουν μονο για τις δικές τους.
Αφήστε τις σοφιστείες. τα κενά και τα πλεονάσματα τα έβγαλε οι διοίκηση. Τα παράπονα σας σε αυτούς τους αιρετούς που κραύγαζαν δεν περισσεύει κανεις, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα στο ΥΠΑΙΘ να εκδώσει διαπιστωτικές πράξεις. Είπαμε για το κουτόχορτο....
Αλήθεια την οργανική στο λαχείο την κέρδισες η την κληρονόμησες; Μάλλον δεν παραδειγματιστήκατε από την συμφορά των ΕΠΑΛ.

Με τέτοιες απαντήσεις πώς να μην το γυρνάω μετά στην πλάκα;

Αποσυνδεδεμένος skiritisa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #675 στις: Απριλίου 04, 2015, 01:17:12 am »
teacher δυστυχώς ή ευτυχώς (και όχι μόνο εγώ) έχουμε μνήμη ελέφαντα (άλλοι θεωρούν πως μπορούν να επιβιώνουν δια της αποκρύψεως στη μεγάλη ζούγκλα αιώνια) ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:52:43 »

Κοσμάς

• Επισκέπτης
« Απάντηση #676 στις: Απριλίου 04, 2015, 08:50:56 am »
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 04, 2015, 01:08:06 pm από Λιοντάρι προς κάμπο Λαρίσης κατευθυνόμενος »

Αποσυνδεδεμένος Νόμιμος!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #677 στις: Απριλίου 04, 2015, 09:16:19 am »
teacher, μη δίνεις συνέχεια.... άλλωστε η ομάδα (του λέοντα και άλλων) των αδικημένων παιδιών της μετατάξεως έχει πάντα δίκιο ;D
 Νομικέ: ως προς το νόμιμος  έχω τις αμφιβολίες μου άλλωστε στην Ελλάδα ζούμε ο καθένας δεν είναι πάντα ότι δηλώνει...  για νομικός όμως ναι, εγώ την ιδέα για BOSTON LEGAL ΔΙΚΟΛΑ
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 04, 2015, 09:35:36 am από ΝΟΜΙΜΟΣ »

Αποσυνδεδεμένος epe06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #678 στις: Απριλίου 04, 2015, 09:28:54 am »
πρωινιατικα ρε παιδια;  8) καλο σαββατοκυριακο...

Αποσυνδεδεμένος die

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #679 στις: Απριλίου 04, 2015, 10:48:38 am »
Η τοποθετηση της κοινης επιτροπης για προσφυγες απο εκπαιδευτικους που ΘΕΩΡΟΥΝ οτι εχουν αδικηθει δεν παραπεμπει σε δικο σας κειμενο. Διαβαστε λιγο πιο προσεκτικα αλλο ΘΕΩΡΟΥΝ οτι εχουν αδικηθει, και αλλο σκετο εχουν αδικηθει. Μηπως η ΟΛΜΕ ειχε και αλλο κειμενο;;λεω μηπως;;

Αποσυνδεδεμένος Νόμιμος!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #680 στις: Απριλίου 04, 2015, 11:22:30 am »
Ζουν εξωγήινοι ανάμεσά μας ή όχι; Ιδού η απορία!
(Είπα θα σταματήσω, αλλά αυτό με ξεπερνάει...)

Τα περαιτέρω σχόλια είναι περιττά. Προσοχή στις ημερομηνίες παρακαλώ.

15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015
Δ. Μπράτης: Να ακυρωθούν οι αποφάσεις των υποχρεωτικών μετατάξεων και να ξεκινήσει η διαδικασία από την αρχή
Ο αιρετός του ΚΥΣΠΕ Δημήτρης Μπράτης, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το παρακάτω μήνυμα, σχετικά με τις 3657 που θα συσταθούν στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση:
Επειδή έχω δεχθεί πολλά ερωτήματα ,αυτές τις μέρες, σχετικά με τις 3657 θέσεις ειδικοτήτων που θα συσταθούν στην ΠΕ,υπενθυμίζω τη θέση μου:
1.Από τον Αύγουστο του 2013 έχω καταγγείλει τη συγκεκριμένη διαδικασία ως ρουσφετολογική,αδιαφανή και πρωτοφανή στα χρονικά της εκπαίδευσης και γι αυτό έχω ζητήσει την ακύρωσή της.
2.Με βάση την παραπάνω θέση μου,αλλά και με βάση το ορθό και το δίκαιο,για τις 3657 θέσεις που θα συσταθούν η μόνη σωστή διαδικασία είναι να δοθούν ως κενές κατά τη διαδικασία των φετινών μεταθέσεων, για τους εκπαιδευτικούς της ΠΕ πρώτα και να ακολουθήσουν οι μετατάξεις των εκπκών της β/θμιας στις κενές θέσεις που θα μείνουν.Οι μετατάξεις δηλ. να γίνουν από το ΚΥΣΠΕ,μετά τις μεταθέσεις των εκπκών της ΠΕ,όπως γίνονταν πριν την ψήφιση του Ν4172.
3.Η νέα πολιτική ηγεσία, που θα προκύψει μετά τις εκλογές, οφείλει με μια πράξη της να ακυρώσει τις αποφάσεις των μετατάξεων,που αποτελούν μνημείο πελατειακού κράτους, και να ξεκινήσει τη διαδικασία από την αρχή, όπως προβλέπει η νομοθεσία.
Υ.Γ. Τη συγκεκριμένη θέση την έχω εκφράσει από τον Αύγουστο του 2013 στις ανακοινώσεις μου, καθώς και στις 6 συσκέψεις που έκανε η ΔΟΕ για το θέμα.

Δ. Μπράτης Tuesday, 17 March 2015 14:48
Καθυστέρηση στις υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Με αφορμή ερωτήματά σας , σχετικά με την πορεία των υπηρεσιακών μεταβολών των εκπαιδευτικών Π.Ε , σας ενημερώνω για τα εξής :
1.Μεταθέσεις 2015 : Σύμφωνα με το άρθρο 12 παρ. 5 του Π.Δ. 50/96 το ΚΥΣΠΕ πρέπει να συνεδριάσει μέχρι την 31η Μαρτίου 2015 και να αποφασίσει για τις μεταθέσεις σε ΣΜΕΑΕ , σε διαπολιτισμικά σχολεία και από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ .Επίσης , σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 3 του ίδιου Π.Δ. τα ΠΥΣΠΕ θα έπρεπε μέχρι 15/02/2015 να αποστείλουν πίνακες οργανικών κενών ανά περιοχή μετάθεσης, και η Κ.Υ. του Υπουργείου μέχρι 10 Μαρτίου να καταρτίσει τους πίνακες οργανικής σύνθεσης του προσωπικού της Π.Ε.. Τίποτε από όλα αυτά δεν έχει γίνει ως τώρα κι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση εκτέλεσης των μεταθέσεων του 2015 με αλυσιδωτές επιπτώσεις και στις υπόλοιπες υπηρεσιακές μεταβολές. Οι συνολικές αιτήσεις μετάθεσης που υποβλήθηκαν φέτος είναι 6030 ( οι 5866 αιτήσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ γενικής εκπαίδευσης και 164 ειδικής αγωγής). Συγκεκριμένα οι 5.866 αιτήσεις κατανέμονται ως εξής: Π.Ε.703.012, Π.Ε.19,20   157, Π.Ε.60 1.003, Π.Ε.05 96, Π.Ε.11 873, Π.Ε.07   37, Π.Ε.06 499, Π.Ε.32 2 , Π.Ε.16 160, Π.Ε.08   27.
Επισημαίνω ότι οι αιτήσεις μετάθεσης υποβλήθηκαν φέτος κανονικά, τον μήνα Νοέμβρη, όπως προβλέπει το Π.Δ. 50/96 και καμιά καθυστέρηση δεν δικαιολογείται .
2.Μετατάξεις εκπαιδευτικών από τη
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 04, 2015, 05:37:52 pm από ΝΟΜΙΜΟΣ »

Αποσυνδεδεμένος THE19

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #681 στις: Απριλίου 04, 2015, 11:39:05 am »
Για να λέγεστε συνάδελφος α/θμιος πρέπει να γυρίσεις από εκεί που ήρθες και να παραδόσεις την καρέκλα της α/θμιας πρώτα που άρπαξες από τα μαλλιά κάτι που δεν είναι μακριά ,θα γίνει μέχρι τέλη Μαΐου. Επίσης η προϋπηρεσία στην  α/θμια έχει αποκτηθεί με παρουσίες καθημερνές με 2000 ευρύ έξοδα μηνιαίως και όχι όπως της β/θμιας δια αλληλογραφίας από μακριιά. Αφού πλεονάζεις που να σε βάλω εδώ, πήγαινε σπίτι σου και αν σε χρειαστώ θα σε τηλεφ. Αυτή είναι η προϋπηρεσία της

Αποσυνδεδεμένος anikologr

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω τα αυτοκίνητα...
    • Προφίλ
    • https://docs.google.com/forms/d/1ujwDvvYzRfhjfnvjxJfqLXnHigfiqJZl3tVxaeLOsPM/edit#
« Απάντηση #682 στις: Απριλίου 04, 2015, 11:43:28 am »
Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήραν θάρρος οι μετάταχθεντες?

Στοιχεία Εκπαιδευκών αντιτιθέμενων - θιγόμενων από τις υποχρεωτικές μετατάξεις

https://docs.google.com/forms/d/1ujwDvvYzRfhjfnvjxJfqLXnHigfiqJZl3tVxaeLOsPM/edit#

Κοσμάς

• Επισκέπτης
« Απάντηση #683 στις: Απριλίου 04, 2015, 12:19:53 pm »
Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήραν θάρρος οι μετάταχθεντες?

Αποσυνδεδεμένος anikologr

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω τα αυτοκίνητα...
    • Προφίλ
    • https://docs.google.com/forms/d/1ujwDvvYzRfhjfnvjxJfqLXnHigfiqJZl3tVxaeLOsPM/edit#
Απ: Απ: Ενστάσεις επί των Υποχρεωτικών Μετατάξεων
« Απάντηση #684 στις: Απριλίου 04, 2015, 12:33:41 pm »
Ανέβηκαν οι ψήφοι άνωθεν, κοντεύουν το 80%, δεν είναι και λίγο  ;D ;D ;D
Αν δεν το έχεις καταλάβει δεν θα αποφασίσουν αυτοί που συμμετέχουν σε ένα ανώνυμο ερωτηματολόγιο.
Στοιχεία Εκπαιδευκών αντιτιθέμενων - θιγόμενων από τις υποχρεωτικές μετατάξεις

https://docs.google.com/forms/d/1ujwDvvYzRfhjfnvjxJfqLXnHigfiqJZl3tVxaeLOsPM/edit#

Αποσυνδεδεμένος THE19

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #685 στις: Απριλίου 04, 2015, 12:45:03 pm »
Και όσον αφορά την προϋπηρεσία  για να γίνει πραγματικά αναγωγή στην πρωτοβάθμια πρέπει να μετρηθούν και οι λιγότερες ώρες διδασκαλίας   που  έχετε. Και επειδή αγαπάω πολύ τα μαθηματικά έχουμε και λέμε.

24 ώρες διδασκαλίας η Πρωτ  την εβδομαδ  21 ώρες διδασκαλι η Δευτ   =  μείων  3 ώρες  *  4 εβδομ = 12 ώρες λιγότερες το μήνα * 10 μήνες το χρόνο = 120 ώρες λιγότερες το χρόνο. Αν κάποιος έχει 12 χρόνια προυπηρεσία έχουν 120 * 12 χρόνια =1440 /24 = 60 εβδομάδες περίπου 1 1/2 χρόνια λιγότερα προυπηρεσία.

Άρα ένας δευτεροβάθμιος με 12 χρόνια προϋπηρεσία έχει 1 1/2 χρόνο λιγότερες διδακτικές ώρες βάση νόμου (χωρίς να βάλω τις λαμογιές που αναφέρω παραπάνω) ΑΥΤΗ ΕΊΝΑΙ ΕΞΙΣΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 04, 2015, 05:47:00 pm από THE19 »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182543
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144