0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Oσους ξερω εγω προσωπικα εχουν ολοι ασεπ κ για να απαντησω κ στο πορτοκολι εχουμε κ προυπηρεσια μετα απο Ασεπ.Εσυ Ελενιτσα?Να φανταστουμε οτι εισαι του 40%,ετσι?200 μελη αριθμειτε στο fcb κ προπαγανιζετε τη θεση 5 ατομων εκει μεσα.Μεχρι κ στο 60/40 ειστε αντιθετοι προτεινοντας 24μηνο για να βολευτουν παλι οι προυπηρεσιες σας
Δεν ξέρω αν όλοι αυτοί που γράφουν αποκαλούνται Συνάδελφοι Εκπαιδευτικοί που μάχονται για το καλό όλων. Με γνωρίζουν? Τα προσόντα μου?Τους πληροφορώ λοιπόν ότι και 2 ΑΣΕΠ (2006 και 2008)έχω και μάλιστα παρά λίγο διοριστέα και προϋπηρεσία μετά από αυτούς (και η περισσότερη σε νησιωτικές περιοχές) και μεταπτυχιακό και συμμετοχή σε συνέδρια, κτλ... και με τον οποιονδήποτε τρόπο διορισμού θα είμαι μέσα. Αριθμούς δε βλέπω!Όσο για πικρόχολα σχόλια περί ΠΕΑΔ: θέλω να ρωτήσω πόσες συνελεύσεις έχει κάνει ο ΠΑΣΑΦ μέσα στο 2014-15 και που, γιατί εγώ δεν έχω δει καμμιά ανακοίνωση της, για να έλθω να γνωρίσω τα 3-5 μέλη που πάντα μπαινοβγαίνουν στους διαδρόμους του Υπουργείου και χωρίς προγραμματισμένο ραντεβού! Ενημερώνω λοιπόν ότι οι θέσεις της ΠΕΑΔ έχουν προκύψει μετά από 6 γενικές συνελεύσεις το 2014-15 στα γραφεία της ΟΛΜΕ που είναι ανοικτά για όλους μας και σε όλες ήμουν παρούσα. Τα περισσότερα μέλη της έχουν ΑΣΕΠ και μεγάλες προϋπηρεσίες και είναι καταγεγραμμένα με συνδρομή και όποιος θέλει μπορεί να έρθει τη Μ.Εβδομάδα να το κρίνει από μόνος του. Όσο για μέλη του fb >1000.Αυτή η φαγωμάρα δε θα μας βγει σε καλό.
Ο καθένας έχει την δική του ιστορία και τα δικά του προσόντα. Κάποιοι άλλοι έχουν τα δικά σου προσόντα αλλά δεν ακολουθούν τον ίδιο δρόμο. Για την ΠΕΑΔ έχω γράψει ήδη και είμαι σίγουρος γι΄ αυτά. Δεν συμφωνώ με τέτοιες πρακτικές. Μαζευόμαστε κάποιοι κάνουμε μία ομάδα και προωθούμε τα συμφέροντα κάποιων κατηγοριών και συγχρόνως αγνοούμε ή παραγκωνίζουμε τους υπόλοιπους. Τι σόι σύλλογος αναπληρωτών είναι αυτός που δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα όλων;
stave η διαφορά με τη πεαδ είναι ότι: έχει ως τίτλο στην ονομασία "πανελλήνια ένωση", δημιουργεί (συνειδητά) την εντύπωση ότι εκπροσωπεί την πλειοψηφία των αναπληρωτών και προσπαθεί με διάφορους τρόπους να προωθήσει τα συμφέροντα μιας χούφτας ατόμων που τη δημιούργησαν για ιδίους σκοπούς.
Δεν είμαι μέλος της ΠΕΑΔ αλλά μου κάνει εντύπωση το ερώτημά σου. Με όλα όσα διαβάζεις εδώ μέσα έχεις καταλάβει ότι μπορεί να υπάρξει ένας σύλλογος που να εκφράζει τους πάντες;
elenitsa1 πρόσεχε τι λες, γιατί προσβάλλεις και δικά σας μέλη. Η dina94 πρωτοστάτησε σε πολλά απρογραμμάτιστα ραντεβού με τον ΠΑΣΑΦ. Και δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό είναι μεμπτό!Επίσης, εάν υπάρχουν κάποιες διαφωνίες ή αντιπάθειες-και ξέρω τι λέω, γιατί σάς γνωρίζω όλες προσωπικά-καλύτερα να λύνονται με προσωπικά μηνύματα.