0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είμαι σίγουρος αν το ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ το βάζουμε ώς αδιαβαθμητο πτυχίο.Αν δείτε αν επιλέξετε ΤΡΙΤΟ
Έχεις δίκιο. Με αυτόν τον τρόπο φαίνεται ως παιδαγωγικός τίτλος ετήσιας διάρκειας (12 μήνες).Αυτή η αλλαγή επηρεάζει και την αίτηση, αφού πλέον το Πιστοποιητικό παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας εμφανίζεται στα Λοιπά.Πάντως, είτε ως αδιαβάθμητο είτε ως Τριτοβάθμια εκπαίδευση πρέπει να επιλέξουμε το "Δικαιούται μοριοδότησης για Παιδαγωγικό Τίτλο" (στην καρτέλα Προσωπικά Στοιχεία της Αίτησης Εκπαιδευτικού)Παρεμπιπτόντως, όσες εγγραφές δεν είναι σχετικές με την εκπαιδευτική βαθμίδα που μας ενδιαφέρει, τις διαγράφουμε (πχ. η γνώση ξένης γλώσσας δε λαμβάνεται υπόψη στις ΕΠΑΣ, οπότε την αφαιρούμε για να μην εμφανιστεί στην εκτύπωση της αίτησης).
Η αναζήτηση αρμόδιου φορέα με ρόλο "δημόσιας εκπαιδευτικής αρχής" για βεβαίωση περιεχομένου διδακτικής εμπειρίας από ιδιωτικό ΙΕΚ αποδεικνύεται ένα σπορ για μεγάλη υπομονή και γερά νεύρα. Έχω πάρει με τη σειρά Ινστιτούτο διαβίου μάθησης, υπουργείο παιδείας, δευτεροβάθμια εκπαίδευση και ΕΟΠΠΕΠ. ΠΟΥΘΕΝΑ και κανένας από όλους αυτούς τους φορείς (υστερα από δοκιμές πολλών τηλεφωνικών αριθμών γιατί κανείς δεν σηκώνει τηλέφωνο ) δεν γνωρίζει ποιος αναλαμβάνει να κάνει αυτή τη δουλειά που ο ΟΑΕΔ σε μια προκήρυξη περιέγραψε σε μισή γραμμή.Μάλιστα από το Ινστιτούτο διαβίου μάθησης μου το ξέκοψαν από την αρχή ότι αυτοί έχουν μόνο τα δημόσια ΙΕΚ, από το υπουργείο μου έδωσαν καμία δεκαριά νούμερα που κανείς δεν απαντάει και από ΕΟΠΠΕΠ υπάρχει ένα τηλεφωνικό κέντρο που καταλήγει στο πουθενά...
Προσοχή μόνο στο ότι πρέπει να καταθέσεις τα χαρτιά την ίδια ή την επομένη ημέρα υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης και να γράψεις στον αποστολέα του φακέλου (σε εσένα δηλαδή) τον αριθμό πρωτοκόλλου που θα σου δωθεί κατα την οριστική υποβολή.Συνάδελφοι, ισχύει αυτό?
Παιδιά πήγα στο ΙΚΑ και μου βγάλανε τα ένσημα...αλλά πουθενά δεν λέει για την ειδικότητά μου...πρέπει να ζητήσω κάτι άλλο?
Μη λέμε συνεχώς τα ίδια. Είναι προυπηρεσίες σε φορείς διαφορετικού Υπουργείου, από άλλους πίνακες, με άλλα κριτήρια, άλλες συνθήκες ανταγωνισμού, και άλλο βαθμό αξιοκρατείας και διαφάνειας. Όταν θα πάνε να δώσουν ΑΣΕΠ, να πάρουν παιδαγωγική επάρκεια, να γυρίσουν τη μισή Ελλάδα για να μαζέψουν προυπηρεσία και όχι να βολεύονται στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ της γειτονιάς τους γιατί έχουν τον διευθυντή πρωτοξάδελφο ή κολλητό του πατέρα τους (υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ τέτοιες περιπτώσεις), να τους αναγνωριστεί η προυπηρεσία από το Υπουργείο Παιδείας. Το τι ανοσιουργήματα έγιναν όταν αναγνώρισαν τις προυπηρεσίες των βασικών ειδικοτήτων και πως από το πουθενά διορίστηκαν όλοι οι επί χρόνια ωρομίσθιοι του ΟΑΕΔ στα λύκεια και τα γυμνάσια, το θυμόμαστε πολύ καλά ακόμα.
Καλησπερα τους εκπαιδευτικους στον ΟΑΕΔ ποιος τους επιλεγει? Εχω χρονια να κανω αιτηση. Καποτε τους επελεγε ο Δντης κανοντας χαρες και εξυπηρετωντας συμφεροντα οι Δντες εβαζαν και οτι μορια ηθελαν πριν απο 10 χρονια