0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eρωτημα που νομιζω δεν διευκρινιζει η εγκυκλιος...οι αναπληρωτες που θα προσληφθουν στην παραλληλη στηριξη θα ειναι μονο μειωμενου ωραριου? Διοτι την προηγουμενη χρονια αυτο εγινε και μαλιστα χωρις να εχει αναφερθει!
"αναφερόμενων στο Μέρος Γ΄-Κεφ. Α΄ - παρ. 3 και 4 της αριθ. πρωτ. 118102/Δ1/25-07-2014 (ΑΔΑ:
Μια ερωτηση επειδη εχω μπερδευτει. Εαν καποιος εχει μεταπτυχιακο στην ειδικη αλλα οχι προυπηρεσια δεν μπορει να κανει αιτηση;;;;
Τελικά οι μεγάλοι χαμένοι του νέου τρόπου κατάταξης και πρόσληψης είναι οι υποψήφιοι του πίνακα Α και κυρίως των τεχνικών ειδικοτήτων. Παρατηρώντας τους πίνακες Α των τεχνικών ειδικοτήτων είδα ότι, σε όλους τους κλάδους, οι κάτοχοι παιδαγωγικής επάρκειας είναι ελαχιστότατοι! Άτομα με βαρβάτες προϋπηρεσίες, ακόμα και 60 μόρια (!) δεν έχουν παιδαγωγική κατάρτιση, με αποτέλεσμα να τους περάσουν στον νέο πλέον, με μοριοδότηση προσόντων, πίνακα άτομα με μηδενική προϋπηρεσία, αλλά κάτοχοι παιδαγωγικής επάρκειας. Από εκεί, δηλαδή, που οι του πίνακα Α ήταν «οι πρώτοι των πρώτων» (αφού πρώτοι αυτοί διορίζονταν και επέλεγαν περιοχή τοποθέτησης σε κάθε φάση πρόσληψης), υπάρχει κίνδυνος φέτος να μη δουλέψουν καθόλου!
Θεωρώ ότι τα αντικείμενα είναι δυο:ΕΑΕ και σχολική ψυχολογίαΑν κάποιος έχει μτπ στην ΕΑΕ και σεμινάριο(όλα τα σεμινάρια είναι στην ΕΑΕ) τότε μετράει μόνο το μτπ ενώ άν έχει μτπ στην σχολική ψυχολογία και σεμινάριο μετράνε αθροιστικά.Θα ήθελα τα σχόλια σας kinegiros,Green...
αυτό με τα αντικείμενα πρέπει να γίνει ερώτημα στο υπουργείο για σιγουριά. Σε κάθε περίπτωση όμως μιλάμε για ελάχιστους συναδέλφους που μπορεί να έχουν και μεταπτυχιακό και διδακτορικό στην ειδική.για το άλλο με το σεμινάριο δεν συμφωνώ όπως έχω γράψει σε προηγούμενο μήνυμα μου πουθενά δεν αναφέρει ότι δεν μετράει το σεμινάριο. Το έχεις μετράει, ασχέτως τι άλλο έχεις ή δεν έχεις.