0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι τμημα τελείωσες με 8 μαθηματικά??
Μια από τα ίδια στο φόρουμ, τίποτα δεν άλλαξε από χτες βράδυ,μετά τους υπερ-καθηγηταράδες ΠΕ04 που τα κάνουν όλα (τα του οίκου τους) και συμφέρουν, έπονται ΠΕ19/20 και ΠΕ03,ποιος ξέρει καλύτερα μαθηματικά;;ποιος διδάσκει καλύτερα μαθηματικά;;Εντάξει όλοι για τη ΝΑΣΑ είμαστε, τι σημασία έχει που ξεπέσαμε στο ελληνικό δημόσιο .........Έλεος πια....
Κοινως θα αξιολογηθεις σαν μαθηματικος οποτε κοψε το λαιμο σου να καλυψεις τα πιθανα διδακτικα σου κενα και αυτο να ισχυει για ολες τις β αναθεσεις σε ολους τους κλαδους
Κλείνοντας να πω κι εγώ την άποψή μου για την μετάταξη των μαιμού Πληροφορικών στους κλάδους τους, μιας και αρκετοί έχετε πει τη δική σας.Λοιπόν, ΔΕ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ. Να μείνουν να κάνουν Πληροφορική που την κάνουν τόσα χρόνια. Και δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των οργανικών (μας) που θα χαθούν. Ας μου επιτραπεί η έκφραση: Σκασίλα μου για τις οργανικές! Είναι γιατί δε θέλω ο Φυσικός, Ο Μαθηματικός κτλ να μπουν να κάνουν μετά από 15-20 χρόνια μαθήματα που δεν τα έχουν διδάξει ποτέ τους. Μαθήματα που τα έχουν ξεχάσει. Όπως δε θα ΄θελα να τύχει στο παιδί μου τέτοιος Φυσικός, από "επιστροφή" εννοώ, έτσι δε θέλω να τύχει και στους μαθητές μου.
Το υπουργείο δεν το νοιάζει τι λέμε ! Τώρα βολεύεται δίνοντας μαθηματικά στους ΠΕ19/20 Αύριο θα δώσει ανάθεση πληροφορική στους μαθηματικούς ! Ο σκοπός ειναι ένας εκπαιδευτικός τα κάνει όλα ! Ότι άλλο λέτε δεν έχει σχέση .