0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 07:23:01 pmχρυσό ρολογάκι μάρκας ROLEX με ημεροδεικτη και ταχύμετρο παρακαλώ.... ....Πάμε τώρα ένα στοίχημα, ότι αν σου αποδείξω ότι υπάρχει κάτι νεότερο από αυτό που παρέθεσες που αναιρεί αυτό το "δήθεν" περιορισμό (δηλ. ουσιαστικά δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ κανένας περιορισμός, είναι στην ευχέρεια του Υπηρεσιακού Συμβουλίου οι ώρες που θα σου δώσουν) θα το παραδεχτείς δημοσίως στο thread αυτό; Χωρίς όμως να δημοσιοποιήσεις το αποδεικτικό στοιχείο!
χρυσό ρολογάκι μάρκας ROLEX με ημεροδεικτη και ταχύμετρο παρακαλώ....
να και κάποιος που το κάνει επιτέλους!μπορείς να μας πεις τι γίνεται με την εφορία? γιατί εγώ σε έναν εργοδότη που πήγα μου είπε ότι θέλει να έχω μπλοκ παροχής υπηρεσιών. να κάνω δηλαδή έναρξη στο πρωην ΤΕ
ν. 4076/2012 Άρθρο 10, Παράγραφος 2 (ΦΕΚ 159Α):2. Στο τέλος της παρ. 9 του άρθρου 58 του ν. 4075/2012 (Α΄ 89) προστίθενται τα εξής εδάφια: «Ειδικά τα στελέχη της δημόσιας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μπορούν, με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, να παρέχουν υπηρεσίες που είναι συναφείς με τα καθήκοντα της κύριας θέσης τους σε φορείς υλοποίησης συγχρηματοδοτούμενων πράξεων, παράλληλα με τα κύρια καθήκοντά τους, χωρίς άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου. Για την παροχή υπηρεσιών προς όλους ανεξαιρέτως τους φορείς υλοποίησης συγχρηματοδοτούμενων πράξεων θεωρείται ότι, στους εκπαιδευτικούς και γενικά τους δημόσιους υπαλλήλους, κατά τη διάρκεια ισχύος των διατάξεων του δεύτερου εδαφίου, είχε χορηγηθεί άδεια ασκήσεως ιδιωτικού έργου».Και χωρίς περιορισμό 10 (ή άλλων) ωρών...
Μπορεί να πληρωθεί κάποιος χωρίς να έχει μπλοκ αποδείξεων. Με παραστατικό από τον εργοδότη που λέγεται απόδειξη δαπανών. Υπάρχει (αθροιστικό) όριο κατ'έτος, παλιά ήταν 3.000
Παράθεση από: soch στις Αυγούστου 23, 2012, 08:55:27 amΜπορεί να πληρωθεί κάποιος χωρίς να έχει μπλοκ αποδείξεων. Με παραστατικό από τον εργοδότη που λέγεται απόδειξη δαπανών. Υπάρχει (αθροιστικό) όριο κατ'έτος, παλιά ήταν 3.000