0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι, το υπουργείο χειρίζεται δίκαια το διορισμό μας και να 'χετε, άμα είστε όντως δικαιωθέντες, ολίγη υπομονή. Δε γίνονται απ' τη μια μέρα στην άλλη τα πράγματα.
Για την αναδρομικότητα τα 'χομε πει πολλάκις. Όλο τα ίδια και τα ίδια θα λέμε; Οφείλεται στη σωρευτικότητα των χρόνων προσφυγής. Δεν είναι ένα. Είναι πολλά. Απ'΄το '09 ως το '14. Όσον αφορά τις τοποθετήσεις αυτές θα γίνουν καθ' όλα νόμιμα.
Ναι, το υπουργείο χειρίζεται δίκαια το διορισμό μας .....
Το εξαντλήσαμε το θέμα πια. Και για το δίκαιο και για τις διαδικασίες και τα χρονοδιαγράμματα. Όποιος θέλει διαβάζει όσα έγραψα εγώ, όσα κι οι συνάδελφοί μου η gia 96 η Asep Hunter κι άλλοι και καταλαβαίνει.
Άλλο η ανταλλαγή απόψεων κι άλλο οι κουραστικές ερωτήσεις από άτομα που δεν σχετίζονται με το παρόν θέμα. Το συγκεκριμένο ζήτημα εξάλλου προχωρά και οι δικαιωθέντες γνωρίζουν καλά όλες τις λεπτομέρειες που τους αφορούν. Υ.Γ. Κι εγώ παρακαλώ να δίνονται απαντήσεις σε όλα όσα σας θέτουν καθαρά και με σαφήνεια κι όχι σαν υστερόγραφα!
...Το συγκεκριμένο ζήτημα εξάλλου προχωρά και οι δικαιωθέντες γνωρίζουν καλά όλες τις λεπτομέρειες που τους αφορούν. Υ.Γ. Κι εγώ παρακαλώ να δίνονται απαντήσεις σε όλα όσα σας θέτουν καθαρά και με σαφήνεια κι όχι σαν υστερόγραφα!
επίσημα από το υπουργείο πάντως δεν έχουν καμία ενημέρωση για εμάς. Τώρα αν είναι τόσο οργανωμένοι και μας καλέσουν σύντομα δεν το γνωρίζω!
Τα τμήματα διορισμών κτλ του Υπουργείου δεν γνωρίζουν γιατί την υπόθεση χειρίζεται μαλλον η νομική υπηρεσία του Υπουργείου σ' αυτή τη φάση. Ενημέρωση περιμένουμε την άλλη εβδομάδα μάλλον από τον δικηγόρο.