0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κοριτσια εγω δεν εχω καταλαβει κατι.εγω ειμαι στο 670 περιπου.Αν δεν το κυνηγησω δικαστικά καποια που εχει θεση 700 πχ και το κυνηγησει δικαστικα-νομικα αυτη θα διοριστει ή αποζημιωθεί αντίστοιχα (αν τελικακερδίσει το δικαστηριο) και εγω θα μεινω απέξω?
Οχι, μονο οσες εχουν εννομο δικαιωμα και κανουν και προσφυγη εχουν πιθανοτητες για κατι καλο. Δηλαδη αν εσυ δεν κανεις προσφυγη και κανει η κοπελα με σειρα 3000 δεν σημαινει οτι θα δικαιωθει και θα την παρουν στη θεση σου, γιατι πολυ απλα αυτη δεν εχει εννομο δικαιωμα
καλημερα κ απο μενα!παρακολουθησα τη συζητηση αλλα χαθηκα στις πληροφοριες.... το εννομο συμφερον για διορισμο πως οριζεται? ποιο ειναι το ποσοστο απο τους επιτυχοντες του 2008 που μπορουν να προσφυγουν?μεχρι ποια σειρα δλδ?
Καλησπέρα συνάδερφοι. Διαβάζω τα παραπάνω σχόλια και δεν ξέρω αν πρέπει να γεννηθεί μια νότα αισιοδοξίας ή όχι.. ωστόσο θεωρώ πως αν κινηθούμε όλο και κάι κάτι θα κερδίσουμε, μικρό ή μεγάλο ο καιρός θα δείξει.. Μπερδεύτηκα βέβαια με τους τόσους δικηγόρους.. τελικά σε ποιον θα απευθυνθούμε?στον Χατζηφώτη?? δε γνωρίζω αν έχετε 'ηδη αρχίσει να επικοινωνείτε μεταξύ σας μέσω π.μ. αν δε σας κάνει κόπο ενημερώστε και εμένα προσωπικά με μνμ για το τι πρέπει να κάνω και εγώ από τη μεριά μου.. είμαι επιτυχούσα στον ασεπ του 2009 με σειρά περίπου 1100. ευχομαι όλο αυτό να βγει σε καλό σε όσο το δυνατόν περισσότερους/ες νηπιαγωγούς!!!
H δικιά μου απορία είναι πώς προκύπτει ποιός έχει έννομο συμφέρον;
Καλησπέρα κορίτσια !!!!!! κι εγώ την ίδια απορία έχω!!!!!
Να ρωτήσω αν κάποια με έννομο δικαίωμα για τον ΑΣΕΠ του 2006 έχει απευθυνθεί σε δικηγόρο;