0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
χαλαρωσε συναδελφε ετσι το χανεις το δικιο σου! μια χαρα τα λεγαμε τοση ωρα!τι λες για το ανοιγμα; αφου δεσμευτηκαν γι αυτο! εσυ τι θελεις να μην ανοιξουν οι πινακες; γιατι κι εγω ασεπιτισσα του 8 ειμαι και τη δικη μου θεση φαγανε οι διορισμοι απο τις κατηγοριες...ομως δουλεψα αναπληρωτρια χωρις να ξερω αν θα ανοιξουν ποτε γιατι ειχα αναγκη τη δουλεια και με μικρο παιδι μακρια απο το σπιτι μου...τι θελεις;μας εκαναν αντιπαλους αυτοι...βαλτα με αυτους που προκαλεσαν αυτη την κατασταση που ειμαστε ολοι θυματα
Ρε παιδιά διαβάζω πικρίες για δυσκολίες αναποδιές ατυχίες , όλοι έχουμε δε βγάζουμε άκρη έτσι, και εγώ όταν έδινα πανελλήνιες με το παλιό σύστημα μας τσακίσανε οι του νέου συστήματος εισαγωγής, αποτέλεσμα κάποιοι μπήκανε ΣΕΛΕΤΕ με 10 ( άριστα το 20.....) ενώ εγώ όχι επειδή ήμουνα με το παλιό σύστημα εισαγωγής και οι βάσεις εισαγωγής ήταν στα ύψη.. ( αντισυνταγματικό θα λέγαμε στη σημερινή σύγχρονη εποχή.................), αυτοί τελειώσανε τη σχολή και διορίστηκαν εγώ όχι. Πάνε αυτά.Μην γκρινιάζουμε δε βοηθά σε τίποτα, τα έχει αυτά η ζωή δυστυχώς.
PASAS123 δεν ήξερα ότι υπήρξε χρονιά που εισήχθησαν στη ΣΕΛΕΤΕ με βαθμό 10 στις πανελλήνιες. Πότε έγινε αυτό;
Για τους φανατικούς του γραπτού ΑΣΕΠΧαίρομαι γιατί επιβεβαιώνετε όσα έγραψα για εσάς, τις λάσπες και τον εμετό εναντίον των άλλων, επί δικαίων και αδίκων. Την αδικία που σας έκαναν πάτε να την στρέψετε εναντίον άλλων συναδέλφων στη λογική "οφθαλμός αντί οφθαλμού". Υμνολογείτε τη Διαμαντοπούλου αλλά την παιδαγωγική επάρκεια που αναφέρει και δεν την έχετε ούτε λόγος. Τα μεταπτυχιακά προσόντα των άλλων προσπαθείτε εν έτει 2015 να τα μηδενίσετε αλλά "όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια". Φυσικά να δώσουμε και ΑΣΕΠ όπου ο απόφοιτος της σχολής του 18 της Αθήνας ισοπεδώνεται με τον απόφοιτο του 13 της Καλαμάτας. Φυσικά ο ΑΣΕΠ να μετράει του 2008 περισσότερο λες και οι υπόλοιποι που δώσανε προηγούμενους λυπάμαι αλλά ας πρόσεχαν. Και όλα πάντα κατ' αποκλειστικότητα. Η έννοια της αποδοχής και της σύνθεσης είναι εντελώς άγνωστη για εσάς. Αυτή όμως θα είναι και η τελική αποτυχία σας, γιατί είστε η πέμπτη φάλαγγα του κλάδου.Για τους άλλους συναδέλφουςένας πίνακαςοποιαδήποτε επιτυχία ΑΣΕΠΔυνατότητα για βελτίωση βαθμού σε άλλο ΑΣΕΠΠροϋπηρεσίαΜεταπτυχιακοί τίτλοι στο αντικείμενο ή την παιδαγωγική
Τι να πουν και αυτοί που ήταν με την επετηρίδα το 1998; Να ζητήσουν να επανέλθει η επετηρίδα;Μήπως να κάνουν και αυτοί προσφυγή;
jimmy100 Το πρόβλημα με εκείνους που ξεκίνησαν με μυστήριες προϋπηρεσίες δεν το συναντάς συνήθως στα νησιά. Αν είναι να τον βολέψουν κάποιον δεν τον στέλνουν τόσο μακριά. Υπάρχει και η Σιβιτανίδειος στην Καλλιθέα, υπάρχουν εκκλησιαστικά και στην ηπειρωτική Ελλάδα και η ΠΔΣ λειτούργησε παντού με βάση της γνωριμίες τα προηγούμενα χρόνια. Για αυτό δεν βλέπουμε στα νησιά, που είμαστε εμείς διορισμένοι, περίεργες εκκινήσεις προϋπηρεσίας.
Σιβιτανίδειος , εκκλησιαστικά , π.δ.σ. , τι μου θύμισες τώρα ; Και η ολμε να ζητάει την κατάργηση του ασεπ αντί να ζητάει το κλείσιμο των παραθύρων.Αλήθεια αυτό με την κατάργηση του ασεπ το έχει κόψει τώρα τελευταία. Κατάλαβε ότι πλέον είμαστε πολλοί αυτοί που διοριστήκαμε με ασεπ.