0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επιστημονικά: Κατά την στατιστική σε πιθανότητες του τύπου 3% (π.χ. 1 στους 33 διαγωνιζόμενους) υπεισέρχεται σαφώς ο παράγοντας τύχηΗθικά: Οι 3 είναι άξιοι και οι 97 ανάξιοι
Οι μεγαλύτεροι εχθροί του ΑΣΕΠ είναι κάτι 40ρηδες, που έχουν προλάβει 3,4 ΑΣΕΠ και απέτυχαν σε όλους. Η επιτυχία μπορεί να μην είναι προυπόθεση για έναν καλό εκπαιδευτικό, αλλα η αποτυχία όπου δεν έπιασες ούτε την βάση δείχνει ανεπάρκεια. Η προυπηρεσία δεν σημαίνει απο μόνη της τίποτα, και το ΠΑΣΟΚ ήταν 20 χρόνια κυβέρνηση, το θέλεις να ξαναέρθει; Οι δεινόσαυροι πρέπει να εξαφανιστούν σιγά σιγά.
Οι πιθανότητες δεν διαμορφώνονται από το σύστημα διορισμού αλλά από την πληθώρα των υποψηφίων για διορισμό σε σχέση με τις θέσεις εργασίας...
Μεγάλη αλήθεια αυτό...
είσαι έτοιμος αποτυχόντα να το περάσεις αυτό αν σου δοθεί η ευκαιρία; έχει καλώς.
ασεπ =παπαγαλία; θα σας πω ένα παράδειγμα από φίλη μου: πήρε και διάβασε (παπαγάλισε για την ακρίβεια) σχέδιο μαθήματος από φροντιστήριο το οποίο προετοίμαζε για ασεπ εκπαιδευτικών κι έγραψε το ίδιο ακριβώς πήρε 90 στην ειδική διδακτική.... πριν μερικά χρόνια(Ιούνιος 2008) είχα πάει σε συνέδριο με θέμα ''Πανεπιστήμιο και Εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα''...ένας εκ των ομιλητών ήταν ο ιστορικός της εκπαίδευσης και πρώην πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής και πρωην πρόεδρος του ΚΕΕ, Αλέξης Δημαράς: ερωτηθείς από παρευρισκόμενους εκπαιδευτικούς της β/θμιας σχετικά με τον ασεπ των εκπαιδευτικών, απάντησε: ''έχει καταντήσει κακέκτυπο των πανελλαδικών....
Εγώ έχω μία ερώτηση προς όλους εσάς: Πως ένας νέος που έχει ικανότητες με δεδομένη την τωρινή κατάσταση στους πίνακες θα διεκδικήσεις αύριο τις δικές του πιθανότητες χωρίς γραπτό ΑΣΕΠ;