0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
H Aποφαση του ΣΤΕ αφορουσε τους διορισμους.Για τους πινακες αναπληρωτων αποφασιζει η κυβερνηση.Πολυ καλα νεα επομενως για εμας που εχουμε καλη σειρα και θα συνεχιζουν να μας καλουν..εστω και αναπληρωτες...
Συνάδελφε δεν κατανοώ τον ενθουσιασμό σου. Αν τα πράγματα γίνουν τελικά έτσι, θα πρόκειται για μια πύρρειο νίκη...Αν δεν κοιτάξεις δηλαδή να αναβαθμιστείς ως καθηγητής και συ με μεταπτυχιακά, ξένες γλώσσες, σεμινάρια κλπ (μήπως και φτάνουν), επισήμως διορισμός γιοκ (μέχρι νεωτέρας)... (Ο 2ος ενικός δεν απευθύνεται φυσικά σε σένα)
Eπισης στο νεο συστημα θα υπαρχει μεικτος τροπος διορισμων.Οποτε εμεις τοσα χρονια που δουλευουμε με 3-4 χρονια ακομα αναπληρωσης θα διοριστουμε σιγουρα με 3ψηφιους μηνες προυπηρεσιας 8)Ο Χρονος ειναι υπερ μας
Γιατι δεν κατανοεις τον ενθουσιασμο μου?Που στην Ελλαδα της κρισης θα συνεχισω να παιρνω το χιλιαρικο?Γιατι να μην χαρω?Δεν το καταλαβαινω...
Μάλλον είσαι νέος και χωρίς οικογένεια. Εγώ βρέθηκα μακριά από σπίτι και οικογένεια, τους έβλεπα Χριστούγεννα και Πάσχα, ήμουν ξένη μεταξύ ξένων, δεν ήξερα τι θα κάνω την επόμενη χρονιά, τελικά δε δούλεψα...Όλα αυτά κι άλλα πολλά δεν αξίζουν μόνον ένα χιλιάρικο...άσε που εγώ προσωπικά βλέπω αυτό που κάνω και ως λειτούργημα, όχι μόνο σαν ευκαιρία αρπαχτής.Φιλικά