0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχει να δουλεψει ΕΣΠΑ....Κανονικα πρεπει να γινει εξορθολογισμος και της κατανομης σε ειδικοτητες των κονδυλιων του ΕΣΠΑ.Δεν μπορει να λειπουν χιλιαδες φιλολογοι,δασκαλοι κτλ και να μου διοχετεύεις 1000+ πιστωσεις σε Καλλιτεχνικα και Δραματικη τεχνη.Δραματικο.Kαι να μου ξυνεσαι μετα για να βρεις πιστωσεις για τους λεγομενους βασικους.Δεν εχω τιποτα με τους ανθρώπους,προς θεου,αλλα σε ένα κρατος γινεται ,υπο τοσο στενες συνθηκες,ιεραρχηση αναγκων.Καλα τα φουλαρια αλλα πρωτα αγοράζεις βρακι.
Μαλλον διαφωνουμε...ανηκω και σε βασικη ειδικοτητα αλλα αυτο που λες δεν εχει λογικη καμια. ΟΛΑ τα σχολεια πρεπει να δουλεψουνε. Μα ολα. Τα καλλιτεχνικα υπαρχουν για συγκεκριμενο λογο αν δεν εχουν καθηγητες δεν εχουν καμια διαφορα με τα γενικα αρα και κανενα λογο υπαρξης. Διοριζει αναπληρωτες εκει γιατι δεν γινεται το γενικο να μπορει να καλυψει 6ωρο και το καλλιτεχνικο μονο 1 -2 ωες. Αυτα πανε με τις ωρες συναδελφε. Το υπουργειο βλεπει τι ωρες γινονται σε καθε σχολειο. Κανονικα θα επρεπε να κυνηγαμε το υπουργειο και οχι να λεμε ποιον πηρε και θανεπρεπε να παρει αλλους. Αλλα ακομα καινστην δικη σου λογικη να μπω σου εξηγησα γιατι τους παιρνει.
Eγω,είμαι ηδη μεσα στην εκπαιδευση και δεν μιλω από θεση ζηλιας,ας το πουμε ετσι,να κατηγορω τους συναδερφους των συγκεκριμενων ειδικοτητων διοτι με αφησαν εμενα απ εξω.Αρα δεν το λεω συμφεροντολογικα σκεπτομενη.
Δράμα η κατάσταση. ..Θέλουμε αξιοκρατία?όσο το δυνατόν ποιό πολύ? ??ένας είναι ο δρόμος. .διαγωνισμός. .