0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μαζί σου αλλά σχετικό είναι κι αυτό... Πχ στη δική μας ειδικότητα 1. κάποιοι είχαν διδαχτεί τα θέματα (σύμπτωση) πριν το διαγωνισμό, 2. υπήρχαν ΛΑΘΗ, όχι ένα, όχι δύο αλλά ΛΑΘΗ. Πόσο αξιοκρατικό είναι αυτό; Ο
Και στην δικια μου ειδικότητα υπήρχαν πάντα λάθη σε όλους σχεδόν τους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ , όμως λάθος απαντάμε όλοι εκτός και αν κάποιος με λόττο πιάσει σωστά από σπόντα, δλδ το λάθος είναι σε όλους. Να υπάρχουν άτομα που να ξέρουν τα θέματα, για έμενα δεν παίζει, όπως επίσης δεν παίζει να ξέρουν τα θέματα τα ανάλογα φροντιστήρια και το λέω γιατί και εγώ πέρασα από τέτοιο φροντιστήριο λόγω περιορισμένου χρόνου προετοιμασίας που είχα και τερατώδης σε έκταση ύλη, το φροντιστήριο αυτό δεν έδειξε θέματα, για παιδαγωγικά δε το συζητάω εκτός τόπου και χρόνου αυτά που μας έλεγαν. Καταλήγοντας θεωρώ κατά την ταπεινή μου γνώμη το ποιό αξιοκρατικό μέσο αξιολόγησης τουλάχιστον σε γνωστικό αντικείμενο γιατί όλοι είμαστε για 4 ώρες εξέτασης με τα ίδια θέματα και οποίος είναι καλύτερος θα φανεί. Υπάρχουν και άλλες απόψεις αλλά αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη γιατί πέρασα από διαγωνισμό και εγώ
ελπιζω να μην λες οτι η ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ ζητουν διαγωνισμο ΑΣΕΠ. Αυτο δεν το εχουν κανει ποτε... και η ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ ειναι κατα του διαγωνισμου.
Το ότι στο φροντιστήριο που πήγες δε σας είπαν τα θέματα δε σημαίνει πως δε γίνεται κιόλας. Δηλαδή πώς να το πω; Το άτομο που έβαλε τα θέματα τα είχε διδάξει πριν σε σεμινάριο κι άντε να το αποδείξεις. Το σκέφτομαι και εκνευρίζομαι.
Μπορείς να κανείς μια ωραιότατη καταγγελία και είμαι μαζι σου σε αυτό, με τους παρόντες που ήταν στο σεμινάριο, προφανώς είχε δώσει και υλικό παρουσίασης ή είχατε κρατήσει σημειώσεις, τέλος πάντων μια ωραία καταγγελία γιατί χωρίς αυτήν χάνεις το δίκιο σου.
Χαμός είχε γίνει τότε, τίποτα δεν έγινε. Για να κάνουμε καταγγελία, θα έπρεπε να είχαμε κατάθεση από όσους συμμετείχαν στα σεμινάρια αυτά και μετά τα είδαν στις εξετάσεις. Γιατί δεν το έκαναν αυτοί; Προφανώς ή τους βόλεψε ή φοβήθηκαν... Εγώ κι ο κάθε απλός υποψήφιος τι να σου κάνουμε; Γι'αυτό σου λέω ούτε ο διαγωνισμός σου εξασφαλίζει το αξιοκρατικό του θέματος. Θέμα τύχης απλά. Κι αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο σωστός τρόπος διορισμού, νομίζω τελικά θα καταλήξω στην επετηρίδα. Με το διαγωνισμό κινδυνεύεις να βλέπεις άλλους που ξέρουν τα θέματα να σε περνούν, ενώ με την προϋπηρεσία να σε περνούν όσοι έχουν άκρες (αναφέρω αν και το έχω πει κι αλλού περίπτωση συναδέλφου με πτυχίο του 2006 που διορίστηκε χάρη στην προύπηρεσία το 2010 κι εγώ ακόμη εδώ είμαι...)
Ναι αλλά εμείς οι νέοι πως θα την αποκτήσουμε χωρίς διαγωνισμό ΑΣΕΠ;
Ρωτήστε τους παλιούς πως την απέκτησαν χωρίς το διαγωνισμό. Δε θα σας πει όμως κανείς...
Πάντως να πιάσεις έστω και με αυτό τον τρόπο 3-5 ερωτήσεις. .δε σε διορίζει ,δε κάνει τη διαφορά στο πλήθος των 60-80 ερωτήσεων Πάντως έτσι από περιέργεια, σε τι ειδικότητα ήταν?