0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μήπως αφού από φέτος δεν υπάρχει διεύθυνση ειδικής αγωγής τις αιτήσεις τις επεξεργάζονται τα ίδια άτομα;
Η αίτηση για την γενική γίνεται με βάση μια προκήρυξη και παίρνει αριθμό πρωτοκόλλου. Η αίτηση για την ειδική γίνεται με βάση διαφορετική προκήρυξη και παίρνει άλλον αριθμό πρωτοκόλλου. Λογικά, η απενεργοποίηση της μιας δεν ισχύει και για την άλλη. Για να είσαι όμως εντελώς σίγουρος καλύτερα να επικοινωνήσεις με το υπουργείο να σου απαντήσουν.
"Όσον αφορά την Ειδική Αγωγή χθες, όπως πληροφορηθήκαμε, ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των νέων μεταπτυχιακών που δεν είχαν συνάφεια κατά το παρελθόν από την αρμόδια επιτροπή του ΙΕΠ και θα αποστέλλονταν άμεσα τα αποτελέσματα για να ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης των πινάκων. Υπάρχουν πιέσεις ώστε να εκδοθούν τελικά οι πίνακες της Ειδικής άμεσα, στις αρχές της εβδομάδας που μας έρχεται ώστε να τηρηθεί και το χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου, που κάνει λόγο για προσλήψεις στην Ειδική Εκπαίδευση στις 25-26 Σεπτεμβρίου."Καλόγηρος
Με τι κριτήρια δώσανε ή δεν δώσανε συνάφεια ? οεο...
σήμερα έκανα απενεργοποίηση της αίτησης γενικής παιδείας και μου είπαν οτι δεν έχει σχέση με την αίτηση ειδικης
Συγνωμη ...για την παρεμβαση .αλλα η αναφορα σου για την απενεργοποιηση της αιτηση σου απο τον πινακα γενικης ..με αναγκαζει να επαναφερω το θεμα της μεταφορας προυπηρεσιας απο ειδικη σε γενικη...Θαθελα να μου απαντησει καποιος στο ερωτημα... πως ειναι δυνατον ενας αναπληρωτης ο οποιος κανει απενεργοποιηση της αιτησης του στο πινακα γενικης...σε περιπτωση προσληψεις του στη ειδικη αγωγη να εχει το προνομοιο μεταφορας προυπηρεσιας στη γενικη ...οταν ο ιδιος με την υπογραφη του εχει αποδεχτει οτι δεν θελει να εργαστει στη γενικη...Νομιζω ειναι ενα θεμα σοβαρο και κατα την γνωμη μου και νομικο <νομικος δεν ειμαι>αλλα νομιζω οτι πρεπει να το δουμε....
και θα στο ξαναπω, έτσι και αλλάξει αυτό που νομίζω το θέλεις, όλοι θα προτιμήσουν την γενική, οπότε πρόσεχε τι εύχεσαι!!!
Φαντάζομαι με αυτά που ίσχυαν πριν γίνει ο χαμός με το ΙΕΠ.Λογικά σκεπτόμενοι πάντα,γιατί με τίποτα δε μπορείς να είσαι σίγουρος πια..
Παναγιώτη δεν έπρεπε να περιμένεις τους κυρωμένους για να απενεργοποιήσεις;Πως ξέρεις πως θα σε βάλουν τώρα στους κυρωμένους;Εγώ επειδή και μένα με ενδιαφέρει το θέμα ρώτησα στη δδε