0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τα κριτήρια τοποθέτησης είναι ίδια με τα ισχύοντα της γενικής τώρα που καταργηθηκε ο α πίνακας;αυτά εννοώ:α) οι γονείς τεσσάρων παιδιών, που είναι ανήλικα ή σπουδάζουν ή υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία,β) οι πάσχοντες από ομόζυγη μεσογειακή αναιμία,γ) οι γονείς με τρία ή δύο ή ένα παιδί,δ) οι έγγαμοι χωρίς παιδιά καιε) οι έχοντες τα περισσότερα μόρια. Μεταξύ των ανηκόντων στην ίδιο κατηγορία, που προέρχονται από τον πίνακα
Ας μου εξηγήσει ένας άνθρωπος γιατί ο παντρεμένος χωρίς κανένα παιδί πρέπει να προηγείται στην τοποθέτηση από τον ανύπαντρο.
δεν νομιζω στους αναπληρωτες να ισχυει αυτο. στους μονιμους μονο. αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.
Νομίζω ισχύει και στους αναπληρωτές.
Την ίδια απορία έχω κι εγώ!!!!!!! σε τι διαφέρει δηλαδή ένας απλός γάμος από μια σχέση ή από έναν αρραβώνα ή από καμία σχέση στην τελική...
Σήμερα για να πάρω γνωμάτευση παθολόγου από δημόσιο νοσοκομείο μου ζήτησαν γενική αίματος, ούρων και ακτινογραφία θώρακος. Χρειάστηκαν όλες αυτές οι εξετάσεις για να πάρετε γνωμάτευση;
Είχα πάει στο ΙΚΑ και μου ζήτησαν όλα αυτα που γράφεις. Επίσης η ψυχίατρος του ΙΚΑ μου ζήτησε τοξικολογικές εξετάσεις και άλλες που δεν τις θυμάμα τώρα. Για αυτο λοιπόν και εγώ πήγα σε ιδιωτικούς (παθολόγο και ψυχίατρο), πλήρωσα συνολικά 50