0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν εργάζομαι 5 χρόνια αλλά 4. Επίσης παραμυθολογείς, και κάνοντάς το επί προσωπικού, λασπολογείς σε βαθμό ύβρης και χυδαιότητας. Ο νομος και οι διαδικασίες έλεγαν "αν θέλεις μπορείς να βάζεις το κουτάκι". Επίσης έλεγαν "δήλωσε όποιες περιοχές θέλεις". Αυτό δεν ίσχυε μόνο για μένα, αλλά για όλους. Δεν υπάρχει εκμετάλλευση. Το αν εγώ πήρα πιο νωρίς το πτυχίο επειδή πέρασα στη σχολή νωρίτερα λόγω του ότι γεννήθηκα νωρίτερα, δεν είναι εκμετάλλευση. Με αυτήν τη λογική, αν εγώ εργαστώ όταν ο άλλος ακόμα σπουδάζει, τότε κι αυτό θα το βαφτίσεις εκμετάλλευση.
Γιατί ένα γεγονός, που βρίσκεται έξω από τον έλεγχό μας, να καθορίζει τη ζωή μας τα τελευταία 5 χρόνια;
Και σε παρακαλώ δεν θέλω να μας ξαναπείς ότι το γεγονός ότι δουλέψαμε εμείς του μηδενικής το οφείλουμε σε αυτούς που ήταν από πάνω μας και στις επιλογές τους. Κανείς δεν μας χάρισε την αναπλήρωση. Δεν μας χάρισες ούτε εσύ, ούτε κανένας πχ τους Λειψούς ή τη Φολέγανδρο.
Εγώ πιστεύω πως αν ανοίξουν οι πίνακες θα φαγωθούμε μεταξύ μας........θα σκοτώνοντε για να πιάσουν το δυσπρόσιτο και εγώ γνωρίζω από πέρσι πώς το δυσπρόσιτο της περιοχής το πήρε ο τελευταίος και τώρα μου λεν κάποιοι ότι πήγαιναν γιατί ήξεραν πως θα μετρήσει διπλό.
εχω την εντυπωση πως η συγκεκριμενη υπηρεσιακη κυβερνηση πολυ δυσκολα να κινηθεί στα ορια του αντισυνταγματικου και να ανοιξει τους πινακες..η να προχωρησει γρηγορα και να αδιαφορησει για τα ασφαλιστικα..ειδικα αυτη η κυνερνηση που ειναι δικαστικογενης...