0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι, η κύρια δίκη θα διεξαχθεί στις 8/10, αλλά το Υπουργείο, όπως πληροφορούμαι, θα ζητήσει αναβολή και θα υπάρξει μετάθεση της ημερομηνίας δικασίμου!
άρα πάμε για του χρόνου...μέχρι τότε ...ζήσε Μάη μου...
Ας βοηθήσει κάποιος που ξέρει και ας γράψει μιαν ένσταση σύμφωνα με νόμους και αποφάσεις, να έχουμε μιαν ιδέα. Διαφορετικά νομίζω ότι τελικά ή δεν θα καταθέσουμε ενστάσεις ή δεν θα τις δέχονται στις δευτεροβάθμιες.
Για την ακρίβεια είναι 1/30 και όχι 0,0333 όπως είπε εύστοχα μια συνάδελφος.
Παράθεση από: Κορίτσι στις Σεπτέμβριος 16, 2015, 01:05:02 πμΡε παιδιά, η μία μέρα υπολογίζεται με 0,033 είτε υπηρέτησε κανείς Δευτεροβάθμια είτε Πρωτοβάθμια, σωστά;Κάνω τις πράξεις και δεν μου βγαίνουν τα νούμερα, υπάρχει πάντα μια απόκλιση. Έχει συμβεί και σε σας;Επίσης, αθροίζω τα μόρια των τελευταίων ετών με τα προυπάρχοντα και πάλι υπάρχει μια διαφορά. Μικρή μεν, αλλά υπάρχει. Για την ακρίβεια είναι 1/30 και όχι 0,0333 όπως είπε εύστοχα μια συνάδελφος.
Ρε παιδιά, η μία μέρα υπολογίζεται με 0,033 είτε υπηρέτησε κανείς Δευτεροβάθμια είτε Πρωτοβάθμια, σωστά;Κάνω τις πράξεις και δεν μου βγαίνουν τα νούμερα, υπάρχει πάντα μια απόκλιση. Έχει συμβεί και σε σας;Επίσης, αθροίζω τα μόρια των τελευταίων ετών με τα προυπάρχοντα και πάλι υπάρχει μια διαφορά. Μικρή μεν, αλλά υπάρχει.
Για την ακρίβεια είναι 1/30 και όχι 0,0333 όπως είπε εύστοχα μια συνάδελφος.Εξαρτάται από το πόσα δεκαδικά έχει το σύστημα του υπουργείου, γιατί τα 3άρια δεν έχουν τελειωμό.
Αν το υπουργείο υπολογίζει με 5 δεκαδικά, με αυτό τον τρόπο θα βγαίνει το άθροισμα σωστό.