0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν το υπουργείο υπολογίζει με 5 δεκαδικά, με αυτό τον τρόπο θα βγαίνει το άθροισμα σωστό.
Μα και στους πίνακες αναπληρωτών με 3 το υπολογίζει..
Συνάδελφοι, στη Γ Αθήνας δέχθηκαν κανονικά και χωρίς αντιρρήσεις την ένστασή μου σήμερα, σύμφωνα με τη φόρμα της Ντίνας 94. όλοι πρέπει να κινητοποιηθούμε μπας και καταλάβουν ότι έχουν πολλά να χάσουν εξαιτίας της αδικίας που υφιστάμεθα. Έκανα και ένσταση επειδή το σύστημα του υπουργείου δε μου αναγνωρίζει 1 μέρα προυπηρεσίας, αλλά ο προιστάμενος μου είπε ότι το σύστημα αυτό δεν αλλάζει...
Εγώ πήγα στη Γ Αθήνας σήμερα για να καταθέσω ένσταση για τη αφαίρεση-κλοπή της προϋπηρεσίας των 2 ετών ( 2010-2011 και 2011- 2012) από τον πίνακα αναπληρωτών και δεν τη δέχτηκαν.Αντ' αυτού μου επέτρεψαν να κάνω αίτηση προς το υπουργείο, όπου αιτήθηκα την ταύτιση του πίνακα των αναπληρωτών βάσει των οποίων θα γίνουν οι προσλήψεις με τα στοιχεία προϋπηρεσίας που υπάρχουν στο Μηχανογραφικό σύστημα για όλα τα έτη από το 1975-2015 ( χωρίς εξαίρεση των 2010-2011 και 2011-2012)
Συνάδελφοι είναι λογικό να μη δέχονται τέτοιες ενστάσεις και απορώ ποιος σας συμβουλεύει να κάνετε τέτοιες ενστάσεις, αφού οι υπάλληλοι, η επιτροπή πείτε τους όπως θέλετε που θα κρίνει τις ενστάσεις θα τις κρίνει βάσει της εγκυκλίου. Θα τηρήσει δηλαδή απαρέγκλιτα ότι λέει η εγκύκλιος. Μέχρι εκεί φτάνει η αρμοδιότητα της. Άρα έχει νόημα να κάνετε ενστάσεις σε αυτούς μόνο αν στα αποτελέσματα αμφισβητείτε την ορθή τήρηση της εγκυκλίου, είτε για εσάς, είτε για κάποιον άλλο για τον οποίο έχετε έννομο συμφέρον να ενίσταστε. Η νομιμότητα της εγκυκλίου μπορεί να κριθεί μόνο δικαστικά και οι προσφυγές ήδη υπάρχουν από διάφορές πλευρές. Μόνο καθυστέρηση που είναι εις βάρος σας μπορούν να προκαλέσουν ενστάσεις που δεν μπορούν να αποφέρουν τίποτα.
Συγγνώμη. αλλά τα έχεις μπερδέψει τελείως. Όπως βλέπεις τόνισα το "η επιτροπή" που εσύ ανέφερες. Έχει η κάθε διεύθυνση πρωτοβάθμιας/δευτεροβάθμιας επιτροπή και δεν το ξέρω; Η επιτροπή είναι στο υπουργείο. Οι ενστάσεις έπρεπε να γίνουν δεκτές από τις πρωτοβάθμιες ώστε να πάρουν αριθμό πρωτοκόλλου και να πάνε στο Υπουργείο. Τώρα, αν απορριφθούν στο υπουργείο, άλλο πράγμα αυτό. Ναι, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πιθανότατα θα απορριφθούν στο υπουργείο, γιατί δεν πράττουν το σωστό, αλλά ό,τι τους γουστάρει.Αυτό που συμβαίνει φέτος είναι πρωτοφανές και απίστευτο.
Οι εγκύκλιοι που δίνουν εντολές, χωρίς να τεκμηριώνουν βάσει που νόμου δίνουν εντολές, τι είναι; Δείτε ποια υπογράφει την εγκύκλιο ενστάσεων. Μια γενική γραμματέας. Από πότε αυτή διατάζει όπως γουστάρει; Έλεος δηλαδή.