0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φυσικά και θέλω να γίνουν χιλιάδες διορισμοί. Είναι το όνειρό μου νομίζεις να γυρνάω σε διαφορετικό τόπο κάθε φορά αναπληρώτρια; Και ανοικτούς πίνακες θέλω και χιλιάδες διορισμούς θέλω. Αν γίνει κίνηση για χιλιάδες διορισμούς πεστο μας να συμμετέχουμε όλοι.
όταν ψηφίστηκε ο 3848 , όλοι γνώριζαν ότι θα μετρούσε ΟΛΟΚΛΗΡΗ η προυπηρεσία τους όποτε γινόταν ΑΣΕΠ....-έστω και με τους μειωμένους συντελεστές - οπότε ΟΛΟΙ ήξεραν ότι όση περισσότερη προυπηρεσία μάζευαν , τόσο καλύτερη θέση θα είχαν στο ν ΑΣΕΠ όποτε αυτός γινόταν...το ότι κάποιοι έκαναν επιλογές στις τοποθεσίες ή διάλεγαν 2-3 μέρη και όποτε τους πάρουν , είναι προσωπικό τους θέμα....με τον 3848 θα αναγνωρίζονταν ΟΛΗ η προυπηρεσία...εκτός κι αν κάποιοι αισθανόντουσαν σίγουροι για τον εαυτό τους ότι θα έγραφαν 80αρια στον ΑΣΕΠ, ή ...είχαν τη βεβαιότητα ότι ΔΕΝ θα ξαναγίνονταν ΑΣΕΠ και βολευόντουσαν με τους κλειστούς πίνακες για να πηγαίνουν κάθε χρόνο κοντά στα σπίτια τους...αυτό συνέβαινε εδώ και 5 χρόνια...ΟΡΘΟΤΑΤΑ ανοιξαν οι πίνακες, κάκιστα που δεν άνοιξαν και από το 2010, και ας γίνει λοιπόν ΑΣΕΠ να μετρήσει ΟΛΟΚΛΗΡΗ η προυπηρεσία μας...τότε αυτοί που υποστηρίζουν τους κλειστούς πίνακες τι θα λένε ; ...
Μα όταν περνάς σε ένα πανεπιστήμιο γνωρίζεις περίπου το τι θα γίνει όταν τελειώσεις..
Μακάρι να μπορούσε να μας διορίσει όλους. Πως όμως θα γίνει αυτό; Εδώ σκοτωνόμαστε για τη σειρά μας στον πίνακα αναπληρωτών αντί να διεκδικούμε όλοι μαζί θέσεις μόνιμων διορισμών. Και έπειτα απορούμε γιατί γίνονται σε όλα τα άλλα υπουργεία διορισμοί εκτός από το παιδείας. Έχουμε χωριστεί σε ασεπίτες, εικοσιτετράμηνα, τριαντάμηνα, ειδικές κατηγορίες, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι και τώρα το καινούργιο αυτοί που θέλουν ανοικτούς πίνακες και αυτοί που θέλουν κλειστούς και σκοτωνόμαστε μεταξύ μας. Γιατί να ασχοληθούν μαζί μας και να κάνουν διορισμούς; Τους κάνουν σε άλλους κλάδους που τουλάχιστον είναι πιο ενωμένοι. Αγαπητέ καθόλου αλκοόλ δεν έχω καταναλώσει. Γιατί θα πρέπει να ξέρω τι γίνεται στον κλάδο των δασκάλων ενώ εγώ ανήκω σε άλλο κλάδο για την ακριβεια είμαι αγγλικών. Και σε εμάς είναι αυξημένες οι ανάγκες αλλά και πάλι οι πτυχιούχοι είμαστε πολλοί περισσότεροι από τις προσφερόμενες θέσεις. Στο εκατό κολλάς εσύ; Αυτό ήταν ένας τυχαίος αριθμός που το είπα σαν παράδειγμα. Ωραία τα κενά είναι 25000. Πόσοι είμαστε σύνολο σε όλους τους κλάδους σε πίνακες με προυπηρεσία και ασεπ και μηδενικής; Πάλι δεν είμαστε πολύ περισσότεροι από το 25000; Ποιος θα πρωτοβολευτεί;
όταν ψηφίστηκε ο 3848 , όλοι γνώριζαν ότι θα μετρούσε ΟΛΟΚΛΗΡΗ η προυπηρεσία τους όποτε γινόταν ΑΣΕΠ....
Δηλαδή ισχυρίζεσαι ότι γνώριζα ότι το 2008 θα είναι το τελευταίο έτος ΑΣΕΠ;
Δεν έχει γίνει τίποτα πιο ελεεινο από το άνοιγμα πινακων. Που είναι παράνομο γι αυτό και δε θα περάσει.Αλλά τι να περιμένω από τον αρχικαταστροφεα Λοβέρδο.