*

Ψηφοφορία

Είναι νόμιμο το άνοιγμα πινάκων;

Ναι
Οχι
ΔΞ/ΔΑ

Αποστολέας Θέμα: Ψηφοφορία για άνοιγμα πινάκων  (Αναγνώστηκε 28615 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chrysa26

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ06 Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ψηφοφορία για άνοιγμα πινάκων
« Απάντηση #84 στις: Αυγούστου 24, 2015, 11:28:42 pm »
Φυσικά και θέλω να γίνουν χιλιάδες διορισμοί. Είναι το όνειρό μου νομίζεις να γυρνάω σε διαφορετικό τόπο κάθε φορά αναπληρώτρια; Και ανοικτούς πίνακες θέλω και χιλιάδες διορισμούς θέλω. Αν γίνει κίνηση για χιλιάδες διορισμούς πεστο μας να συμμετέχουμε όλοι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:09:54 »

Αποσυνδεδεμένος MIKE_1924

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Αυγούστου 24, 2015, 11:38:12 pm »
Chrysa εγώ νομίζεις καθομουν? Ή προϋπηρεσία ισχύει μισθολογικό και θα ισχύει αργότερα στον διορισμό.Γιατί όμως πρέπει να ισχύσει στους πίνακες αναπληρωτων?Έχω εξηγήσει γιατί είναι ανήθικο.Αλλά είναι και παράνομο γι αυτό και ανακαλείται.

Αποσυνδεδεμένος -----

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 04-02
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Αυγούστου 24, 2015, 11:54:56 pm »
Φυσικά και θέλω να γίνουν χιλιάδες διορισμοί. Είναι το όνειρό μου νομίζεις να γυρνάω σε διαφορετικό τόπο κάθε φορά αναπληρώτρια; Και ανοικτούς πίνακες θέλω και χιλιάδες διορισμούς θέλω. Αν γίνει κίνηση για χιλιάδες διορισμούς πεστο μας να συμμετέχουμε όλοι.

Αποσυνδεδεμένος minus03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Αυγούστου 25, 2015, 12:29:39 am »
όταν ψηφίστηκε ο 3848 , όλοι γνώριζαν ότι θα μετρούσε ΟΛΟΚΛΗΡΗ η προυπηρεσία τους όποτε γινόταν ΑΣΕΠ....-έστω και με τους μειωμένους συντελεστές - οπότε ΟΛΟΙ ήξεραν ότι όση περισσότερη προυπηρεσία μάζευαν , τόσο καλύτερη θέση θα είχαν στο ν ΑΣΕΠ όποτε αυτός γινόταν...
το ότι κάποιοι έκαναν επιλογές στις τοποθεσίες ή διάλεγαν 2-3 μέρη και όποτε τους πάρουν , είναι προσωπικό τους θέμα....
με τον 3848 θα αναγνωρίζονταν ΟΛΗ η προυπηρεσία...εκτός κι αν κάποιοι αισθανόντουσαν σίγουροι για τον εαυτό τους ότι θα έγραφαν 80αρια στον ΑΣΕΠ, ή ...είχαν τη βεβαιότητα ότι ΔΕΝ θα ξαναγίνονταν ΑΣΕΠ και βολευόντουσαν με τους κλειστούς πίνακες για να πηγαίνουν κάθε χρόνο κοντά στα σπίτια τους...
αυτό συνέβαινε εδώ και 5 χρόνια...
ΟΡΘΟΤΑΤΑ ανοιξαν οι πίνακες, κάκιστα που δεν άνοιξαν και από το 2010, και ας γίνει λοιπόν ΑΣΕΠ να μετρήσει ΟΛΟΚΛΗΡΗ η προυπηρεσία μας...
τότε αυτοί που υποστηρίζουν τους κλειστούς πίνακες τι θα λένε ; ...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:09:54 »

Αποσυνδεδεμένος Sotirios

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Αυγούστου 25, 2015, 01:12:30 am »
όταν ψηφίστηκε ο 3848 , όλοι γνώριζαν ότι θα μετρούσε ΟΛΟΚΛΗΡΗ η προυπηρεσία τους όποτε γινόταν ΑΣΕΠ....-έστω και με τους μειωμένους συντελεστές - οπότε ΟΛΟΙ ήξεραν ότι όση περισσότερη προυπηρεσία μάζευαν , τόσο καλύτερη θέση θα είχαν στο ν ΑΣΕΠ όποτε αυτός γινόταν...
το ότι κάποιοι έκαναν επιλογές στις τοποθεσίες ή διάλεγαν 2-3 μέρη και όποτε τους πάρουν , είναι προσωπικό τους θέμα....
με τον 3848 θα αναγνωρίζονταν ΟΛΗ η προυπηρεσία...εκτός κι αν κάποιοι αισθανόντουσαν σίγουροι για τον εαυτό τους ότι θα έγραφαν 80αρια στον ΑΣΕΠ, ή ...είχαν τη βεβαιότητα ότι ΔΕΝ θα ξαναγίνονταν ΑΣΕΠ και βολευόντουσαν με τους κλειστούς πίνακες για να πηγαίνουν κάθε χρόνο κοντά στα σπίτια τους...
αυτό συνέβαινε εδώ και 5 χρόνια...
ΟΡΘΟΤΑΤΑ ανοιξαν οι πίνακες, κάκιστα που δεν άνοιξαν και από το 2010, και ας γίνει λοιπόν ΑΣΕΠ να μετρήσει ΟΛΟΚΛΗΡΗ η προυπηρεσία μας...
τότε αυτοί που υποστηρίζουν τους κλειστούς πίνακες τι θα λένε ; ...

Αντιγραφή - επικόλληση έκανες στο κάθε τοπικ; Θεέ και κύριε...

Αποσυνδεδεμένος Sotirios

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Αυγούστου 25, 2015, 01:14:06 am »
Μα όταν περνάς σε ένα πανεπιστήμιο γνωρίζεις περίπου το τι θα γίνει όταν τελειώσεις..

Δηλαδή ισχυρίζεσαι ότι γνώριζα ότι το 2008 θα είναι το τελευταίο έτος ΑΣΕΠ;

Αποσυνδεδεμένος ppr

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Αυγούστου 25, 2015, 03:48:20 am »
Μακάρι να μπορούσε να  μας διορίσει όλους. Πως όμως θα γίνει αυτό; Εδώ σκοτωνόμαστε για τη σειρά μας στον πίνακα αναπληρωτών αντί να διεκδικούμε όλοι μαζί θέσεις μόνιμων διορισμών. Και έπειτα απορούμε γιατί γίνονται σε όλα τα άλλα υπουργεία διορισμοί εκτός από το παιδείας. Έχουμε χωριστεί σε ασεπίτες, εικοσιτετράμηνα, τριαντάμηνα, ειδικές κατηγορίες, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι και τώρα το καινούργιο αυτοί που θέλουν ανοικτούς πίνακες και αυτοί που θέλουν κλειστούς και σκοτωνόμαστε μεταξύ μας. Γιατί να ασχοληθούν μαζί μας και να κάνουν διορισμούς; Τους κάνουν σε άλλους κλάδους που τουλάχιστον είναι πιο ενωμένοι. Αγαπητέ καθόλου αλκοόλ δεν έχω καταναλώσει. Γιατί θα πρέπει να ξέρω τι γίνεται στον κλάδο των δασκάλων ενώ εγώ ανήκω σε άλλο κλάδο για την ακριβεια είμαι αγγλικών. Και σε εμάς είναι αυξημένες οι ανάγκες αλλά και πάλι οι πτυχιούχοι είμαστε πολλοί περισσότεροι από τις προσφερόμενες θέσεις. Στο εκατό κολλάς εσύ; Αυτό ήταν ένας τυχαίος αριθμός που το είπα σαν παράδειγμα. Ωραία τα κενά είναι 25000. Πόσοι είμαστε σύνολο σε όλους τους κλάδους σε πίνακες με προυπηρεσία και ασεπ και μηδενικής; Πάλι δεν είμαστε πολύ περισσότεροι από το 25000; Ποιος θα πρωτοβολευτεί;

Μα αν δε γίνουν διορισμοί πώς περιμένεις να δουλέψει ο νέος ή αυτός που βρίσκεται πιο κάτω από σένα;Αν εσύ δεν απαιτήσεις να διοριστείς στο οργανικό κενό πώς περιμένεις κάποιος που είναι πιο κάτω από σενα να αναπληρώσει;

όταν ψηφίστηκε ο 3848 , όλοι γνώριζαν ότι θα μετρούσε ΟΛΟΚΛΗΡΗ η προυπηρεσία τους όποτε γινόταν ΑΣΕΠ....
Στο έγραψα και σε άλλο τόπικ.Είδες εσύ να γίνεται ΑΣΕΠ; Είδες εσύ να μετράνε με συντελεστή την προϋπηρεσία;Γιατί μπορεί να ζούμε σε άλλη χωρα και να βλέπουμε διαφορετικά πράγματα.Ξέρεις είναι και κάποιοι που αναπληρώνουν 10 και 15 χρόνια.Έχουν πιάσει ταβάνι.Ντροπή τους που δεν βάλανε κουτάκι.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 25, 2015, 03:50:04 am από ppr »
Πότε θα δούμε μια κόκκινη μέρα;

Αποσυνδεδεμένος gia 96

• Ιστορικό μέλος
  • Η κακή εκπαίδευση, χειρότερη της αγραμματοσύνης
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Αυγούστου 25, 2015, 09:36:27 am »
Δεν μπορώ να καταλάβω, συνάδελφοι, γιατί επικρατεί αυτό το χάος κι αυτός ο εμφύλιος μεταξύ παλαιών και νεότερων εκπαιδευτικών, επιτυχόντων σε ΑΣΕΠ και μη επιτυχόντων, εχόντων μεγάλη προυπηρεσία και μη εχόντων, επιθυμούντων άνοιγμα των πινάκων και μη επιθυμούντων... ! Τα πράγματα είναι πολύ απλά κι ας εθελοτυφλούν κάποιοι: το μισοάνοιγμα των πινάκων έτσι όπως έγινε τώρα από το Υπουργείο, με τις διατάξεις Λοβέρδου και θέλουν να ισχύσει, είναι παράνομο, αυθαίρετο, αντισυνταγματικό (κι όπως αλλιώς θέλετε πείτε το), γιατί δε διεξήχθη γραπτός ΑΣΕΠ και επομένως δεν έχει νομική κάλυψη! Ας κάνουν πρώτα ΑΣΕΠ και μετά ας ανοίξουν τους κλειδωμένους από το 2010 πίνακες με όλη την προυπηρεσία μας μέσα (άλλωστε όποιος δούλεψε τις χρονιές 2010-2012 αλλιώς ήξερε τις ισχύουσες καταστάσεις και δεν ήταν ηλίθιος που δήλωνε ό,τι δηλωνε)! Κανείς δεν μπορεί να έχει αντίρρηση επί αυτού!
Τώρα για τους διορισμούς και τις προσλήψεις, σαφώς πρέπει να αποτελεί προυπόθεση η επιτυχία στον ΑΣΕΠ, αφού είναι αντικειμενικό κριτήριο (ενώ η προυπηρεσία δεν αποκτήθηκε πάντα αξιοκρατικά) και επιβάλλεται, καθώς τα σχολεία σήμερα  είναι άδεια και υποστελεχωμένα, να γίνουν γρήγορα κι άμεσα! Να θυμάστε: ο εχθρός εκπαιδευτικών, μαθητών και γονιών είναι το Υπουργείο και εκεί πρέπει να στρέψουμε τις διεκδικήσεις και τις απαιτήσεις μας! ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ, γιατί έχουμε δύναμη!
Οι άνθρωποι σπεύδουν να ασκήσουν κριτική, για να μην κριθούν οι ίδιοι!

Αποσυνδεδεμένος MIKE_1924

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Αυγούστου 25, 2015, 12:43:28 pm »
Δεν έχει γίνει τίποτα πιο ελε
εινο από το άνοιγμα πινακων. Που είναι παράνομο γι αυτό και δε θα περάσει.Αλλά τι να περιμένω από τον αρχικαταστροφεα Λοβέρδο.

Αποσυνδεδεμένος -----

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 04-02
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Αυγούστου 25, 2015, 12:46:16 pm »
Δηλαδή ισχυρίζεσαι ότι γνώριζα ότι το 2008 θα είναι το τελευταίο έτος ΑΣΕΠ;
Δεν λέω αυτό..
Ξέρουμε όμως ότι το επάγγελμα του εκπαιδευτικού έχει κορεστεί εδώ και πολλά χρόνια..

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Αυγούστου 25, 2015, 01:49:00 pm »
Δεν έχει γίνει τίποτα πιο ελε
εινο από το άνοιγμα πινακων. Που είναι παράνομο γι αυτό και δε θα περάσει.Αλλά τι να περιμένω από τον αρχικαταστροφεα Λοβέρδο.

εκτός από το κλείσιμο των πινάκων

Αποσυνδεδεμένος Wolowitz

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ.04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Αυγούστου 25, 2015, 01:58:18 pm »
Ορθώς άνοιξαν οι πίνακες. Θα έπρεπε φυσικά να ανοίξουν από το ΄10 και μετά.
Όσοι υποστηρίζουν ότι αδικήθηκαν από το άνοιγμα πιστεύω ότι μας δουλεύουν κανονικά. Εφόσον με το άνοιγμα έπεσαν αρκετές θέσεις, τόσο καιρό που οι πίνακες ήταν κλειστοί "έκλεβαν" τη θέση κάποιου συναδέλφου τους ο οποίος είχε περισσότερη προϋπηρεσία.
Τόσο καιρό λοιπόν έκαναν κατάχρηση του νόμου της Διαμαντοπούλου που πάγωσε τους πίνακες για να επιλέγουν το που θα δουλεύουν, έχοντας λιγότερα μόρια από κάποιους άλλους αλλά καλύτερη θέση στον πίνακα.
Επωφελήθηκαν 5 ολόκληρα χρόνια, τώρα τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους.

Αποσυνδεδεμένος lilium1990

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Αυγούστου 25, 2015, 02:00:00 pm »
το αναδρομικό άνοιγμα δεν είναι νόμιμο. Ο  νόμος ήταν ξεκαθαρος.

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Αυγούστου 25, 2015, 02:08:45 pm »
Εστω ότι το 2010 είχα 50 μόρια και με καλούν πριν από κάποιον που εχει 30. Αρνούμαι και στη θέση μου παει αυτός που έχει 30. Αποκλείομαι για 2 χρόνια. Το 2012 ξανακάνω την αίτησή μου και φυσικά ξαναπροηγούμαι. Δουλεύω. Το 2013 ξαναπροηγούμαι αλλά ξανααρνούμαι. Άλλωστε εντω μεταξύ κάτι για ταβάνι στα 60 μόρια κυκλοφορεί και τώρα που τα άγγιξα δεν με νοιάζει και πολύ...
Διετής αποκλείσμός. Τώρα πήρε το αυτί μου κάτι για διορισμούς. Ας δουλέψω φέτος. Και φυσικά ξαναπροηγούμαι από τον "συνάδελφο" που εντωμεταξύ έχει γύρω στους 80 μήνες.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)