0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάνω στο μενού: Αρχεία -> Προσθήκη αρχείου
Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να περισσεύουν γυμναστές στα σχολεία και να παίρνει αναπληρωτές και μάλιστα περισσότερους από το άθροισμα φυσικών και χημικών.Πόσο σημαντικό είναι για ένα παιδί να κάνει θέατρο ; Να μένει ντουβάρι στα βασικά μαθήματα που προάγουν την σκέψη του και να παίζει ρόλους. Αυτός είναι ο ρόλος του σχολείου ; Να παίζει θέατρο ο μαθητής ; Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ !!!!!!!
πήγα εκεί και βγάζει:Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια ΕκπαίδευσηΣυνέβη ένα σφάλμα!Σας επιτρέπει να προσθέσετε αρχεία για την διαχείριση αρχείων.και δεν μπορω να κάνω κάτι άλλο ,για δοκίμασε σε παρακαλώ σε σενα το βγάζει ?
Μιχάλη αυτο με το σφάλμα για το ανέβασμα αρχείων στο έχω ξαναπεί κι εγώ εδώ και καιρό συμβαινει με διάφορους περιηγητές
έχω μια απορία... πώς είναι δυνατόν πέρυσι και απ΄ότι φαίνεται και φέτος να διορίζουν περισσότερους αναπληρωτές βιολόγους απ' 'ο,τι φυσικούς....; αναλογικά οι ώρες φυσικής είναι περισσότερες ή κάνω λάθος;
Μάλλον, δίνουν και φυσική στους βιολόγους, εκτός από χημεία!
Όχι μάλλον, σίγουρα!Το ξέρω από γνωστή μου βιολόγο που την πήραν πέρυσι πρώτη φορα και απ' ότι είδα και φέτος.Δεν ξέρω γιατί αλλά υπάρχει μια φανερή προτίμηση προς τους βιολόγους.Μηπώς ασκούν μεγαλύτερες πιέσεις από εμάς?
Δηλαδή αυτά τα οργανικά πλεονάσμα/ελλείμματα των μεταθέσεων δεν σας αρκούν για λόγος:Φυσικοί 910Χημικοί 195