0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τους τηλεφώνησα εχθές, μου είπαν να στείλω την αίτηση και το μεταπτυχιακό σκαναρισμένα με μέιλ. εγώ επισύναψα και το ΦΕΚ στο οποίο παραπέμπω. Είμαι αναπληρώτρια στο ΠΥΣΔΕ χαλκιδικής. Όσοι καταθέσατε και έχετε ενημέρωση, παρακαλώ ενημερώστε κι εδώ.
Μέχρι 31-12-2015 για τους αναπληρωτές ισχύουν δύο αποφάσεις:1. ΦΕΚ 414/
στη δευτεροβαθμια οπου τα κατεθεσα μου απαντησαν με βαση το νομο του 2014 οτι δηλαδη δεν αποτελει τυπικο προσον κι επομενως δεν αναγνωριζεται.
Για να καταλάβω αυτό που ίσχυει για τους αναπληρωτές αφορά και τους μόνιμους αν αποκτήσουν μεταπτυχιακο από εδώ και στο εξής. .?
Πώς θα δούμε, οι μόνιμοι, σε ποιο κλιμάκιο θα καταταγούμε τώρα; Θα ανακοινωθούν στις ΔΔΕ ή θα σταλούν στα σχολεία της οργανικής μας; Γνωρίζει κάποιος;
Η στρογγυλοποίηση είναι πάντα προς τα κάτω ? 7 έτη , 11 μήνες , 20 ημέρες δεν θα υπολογιστούν σαν 8 έτη ? Καλή χρονιά !!!
Αν δεν έχεις συμπληρωμένο το 8ο έτος κατατάσσεσαι στο 4ο ΜΚ.Στα 8 έτη και 1 ημέρα κατατάσσεσαι στο 5ο ΜΚ.Καλή χρονιά με το νέο μισθολόγιο και την παγωμένη διετία 1/1/2016 - 31/12/2017!
Και με 7,5 χρόνια+ μεταπτυχιακό μπαίνεις ΜΚ6 Ή ΜΚ7;
εύκολο είναι το έχω γράψει σε προηγούμενο μήνυμα μου.Είναι τα χρόνια υπηρεσίας σου (έως 31-12-15) δια 2 στρογγυλοποιημένο προς τα κάτω και προσθέτεις 2 μκ αν έχεις μεταπτυχιακό ή 6 μκ αν έχεις διδακτορικό.Πχ έχεις 9 χρόνια και μεταπτυχιακό9/2 = 4,5= 4 δηλαδή μκ 7 (1 το αρχικό + 4 χρόνια υπηρεσίας + 2 μεταπτυχιακό)Θα ανακοινωθεί με τον ίδιο τρόπο που είχε γίνει και το 11