0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ενδέχεται να εργαστώ σε δύο φροντιστήρια ταυτόγχρονα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτο επιτρέπεται,τι γινεται με το ΙΚΑ και τους δυο διαφορετικούς εργοδότες.Αν πρέπει και αυτοι να γνωρίζουν πως δουλεύω και σε αλλο φροντιστήριο.
Από το ΙΚΑ δεν έχουν πρόβλημα ποιες μέρες εργάζεται κάποιος. Τους ενδιαφέρει μόνο ο αριθμός των ενσήμων κάθε μήνα.
Παράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 01:59:44 pmΑπό το ΙΚΑ δεν έχουν πρόβλημα ποιες μέρες εργάζεται κάποιος. Τους ενδιαφέρει μόνο ο αριθμός των ενσήμων κάθε μήνα.Nαι. Απλώς αν πάρεις δύο ένσημα την ίδια μέρα (από το ίδιο ή από διαφορετικά φροντιστήρια, δεν έχει σημασία) το ένα μετράει μόνο για το επίδομα. Αυτό ξέρω. Εμένα τουλάχιστον με έχουν συμβουλεύσει να τα "μοιράζω" στις μέρες της βδομάδας.
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω οι εισφορές του φροντιστηριούχου πόσο είναι % επί του μισθού μου;;Αν δηλαδή είναι μαύρα, δεν πρέπει να τα πάρω στο χέρι;
αυτοι θα πληρωνουν μικροτερες εισφορες στο ικα. εσυ δεν χανεις απ'οτι καταλαβα τα ενσημα σου αλλα θα φαινεται οτι πληρωνεσαι μικροτερο ποσο, οποτε ισως κ το επιδομα εργασιας, αν βγαλεις, θα ειναι μικροτερο. εχει διαβαθμισεις αναλογα με το μεσο μηναιο μισθο σου.ελπιζω να καταλαβα σωστα την περιπτωση σου