0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα.Ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Στο λύκειο που βρίσκομαι φέτος δεν υπάρχει βιολόγος (είμαστε δύο φυσικοί και ένας χημικός). Αυτό σημαίνει ότι κάποιος από εμάς θα αναλάβει την βιολογία κατεύθυνσης γ' λυκείου (προφανώς και τις υπόλοιπες..). Ξέρει κάποιος αν υπάρχει νόμος με βάση τον οποίο να πρέπει να έρθει οπωσδήποτε βιολόγος για να κάνει τουλάχιστον τις ώρες της κατεύθυνσης της γ' λυκείου; Γιατί παρ'όλο που έχουμε τη βιολογία ως β' ανάθεση όλοι οι εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ04, θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να διδάσκει το μάθημα βιολόγος.Ευχαριστώ πολύ
Τελικά παίρνω 1 ώρα υπερωρία (χωρίς να την πληρώνομαι) αλλά μάλλον θα απαλλαγώ από άλλα καθήκοντα. Καλύτερα έτσι για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Δεν ξέρω τι ισχύει για αυτή την περίπτωση αλλά μπράβο σου που αναγνωρίζεις ότι η
αστείο σίγουρα δεν είναι τίποτα στην ζωή γενικά...... άμα το πάμε έτσι.....εύκολο σε σχέση με την σχολή είναι σίγουρα.... το θέμα είναι ότι θέλει να ασχολείσαι πραγματικά όπως και με το κάθε τι, αν θέλεις να θεωρείσαι σωστός.....και μερικοί δεν έχουν χρόνο..... άλλοι δεν έχουν όρεξη.....άλλοι και τα 2......