0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο γυμνάσιο που τοποθετήθηκα οργανικά (απόφαση πυσδε 6-7-12) , τοποθετήθηκε σήμερα (συμπληρωματικές οργανικές τοποθετήσεις) ένας μαθηματικός.Με δεδομένο ότι είμαι φυσικός θέλω να ρωτήσω ποιος από τους δύο προηγείται στην ανάθεση της γεωγραφίας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
που το στηρίζεις ότι προηγείται αυτός που έχει τη β ανάθεση, και όχι ο αναπληρωτής με α ανάθεση. Νομίζω σε ένα σχολείο όταν πρόκειται για την κατανομή μαθημάτων, μόνιμοι και αναπληρωτές έχουν τα ίδια δικαιώματα. Το θέμα είναι πώς βρέθηκε αναπληρωτής στο σχολείο, αφού δεν υπάρχουν ώρες για να συμπληρώσει.
Παράθεση από: debio στις Οκτωβρίου 27, 2011, 07:08:04 pm Υπάρχει θεολόγος με δεύτερο πτυχίο στη φυσική! Στο σχολείο υπάρχει γεωλόγος, νεότερος από τον θεολόγο, που μέχρι τώρα συμπλήρωνε με β ανάθεση τη φυσική! Τώρα που αναγνώρισε ο θεολόγος το β πτυχίο, ποιος προηγείται στις φυσικές: ο θεολόγος που το έχει α ανάθεση με το δεύτερο πτυχίο και είναι και παλιότερος ή ο γεωλόγος που το έχει β ανάθεση με το πτυχίο του;Παράλληλα, έχω ακούσει πολλά περιστατικά σε σχολεία, με καθηγητές που διορίστηκαν για τη διδασκαλία της πληροφορικής με πτυχία διαφορετικό από αυτό της πληροφορικής, που έτρεξαν να αναγνωρίσουν και το αρχικό τους πτυχίο, και βρέθηκαν σχολεία με γεωλόγους, φυσικούς και μαθηματικούς που δεν τους είχαν μέχρι τώρα. Προηγείται ο έχων α΄ή β΄ανάθεση με το κύριο - βασικό πτυχίο (διορισμού), άρα εν προκειμένω ο γεωλόγος με β΄ανάθεση στη Φυσική με βάση του βασικό του πτυχίο ( ο θεολόγος έχει α΄ανάθεση Θρησκευτικά και β' ανάθεση στην Ιστορία). Η απόφαση λέει ότι πρώτα γίνονται οι α΄και β' αναθέσεις του βασικού πτυχίου και ακολουθούν οι α΄και β΄αναθέσεις με βάση το πτυχίο της δεύτερης ειδικότητας.
Υπάρχει θεολόγος με δεύτερο πτυχίο στη φυσική! Στο σχολείο υπάρχει γεωλόγος, νεότερος από τον θεολόγο, που μέχρι τώρα συμπλήρωνε με β ανάθεση τη φυσική! Τώρα που αναγνώρισε ο θεολόγος το β πτυχίο, ποιος προηγείται στις φυσικές: ο θεολόγος που το έχει α ανάθεση με το δεύτερο πτυχίο και είναι και παλιότερος ή ο γεωλόγος που το έχει β ανάθεση με το πτυχίο του;Παράλληλα, έχω ακούσει πολλά περιστατικά σε σχολεία, με καθηγητές που διορίστηκαν για τη διδασκαλία της πληροφορικής με πτυχία διαφορετικό από αυτό της πληροφορικής, που έτρεξαν να αναγνωρίσουν και το αρχικό τους πτυχίο, και βρέθηκαν σχολεία με γεωλόγους, φυσικούς και μαθηματικούς που δεν τους είχαν μέχρι τώρα.
http://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi-anakoinvseis/monimoi-ekpaideytikoi/wrario-anatheseis/438-teachers-monimoi-anatheseis-mathimatvn-ekpaideytikvn.html"6. Όταν μόνιμοι εκπαιδευτικοί έχουν και άλλο πτυχίο επιπλέον του τυπικού προσόντος διορισμού ή μετάταξης (συμπεριλαμβανομένου μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου), μπορούν να διδάξουν, για συμπλήρωση ωραρίου μαθήματα της ειδικότητας του δεύτερου πτυχίου με την προϋπόθεση ότι έχει καλυφθεί και με μαθήματα δεύτερης (