0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
με ποιά τακτική συνήθως "μοιράζετε" τα μαθήματα και τα τμήματα;όλοι θα πάρουν από 1 τμήμα από κάθε τάξη?ήο καθένας παίρνει μόνο τμήματα της ίδιας τάξης;
Είμαι φιλόλογος στη διάθεση του Πύσδε και τοποθετήθηκα σε λειτουργικό κενό. Στο σχολείο υπάρχει καθηγήτρια Γαλλικών με οργανική τοποθέτηση που δε συμπληρώνει το υποχρεωτικό της ωράριο μόνο με το μάθημα των Γαλλικών. Για το μάθημα της ιστορίας ποια προγηγείται για τη συμπλήρωση του υποχρεωτικού της ωραρίου εγώ που το έχω α΄ ανάθεση ή αυτή που το έχει β΄ ανάθεση; Παρακαλώ όποιος γνωρίζει να γράψει τη σχετική εγκύκλιο.
Παράθεση από: killbill στις Σεπτεμβρίου 10, 2012, 06:11:28 pmμε ποιά τακτική συνήθως "μοιράζετε" τα μαθήματα και τα τμήματα;όλοι θα πάρουν από 1 τμήμα από κάθε τάξη?ήο καθένας παίρνει μόνο τμήματα της ίδιας τάξης;επανέρχομαι...μπορεί ένας συνάδελφος να πάρει όλη την Α, ένας άλλος συνάδελφος (της ίδιας ειδικότητας) να πάρει όλη την
Παράθεση από: killbill στις Σεπτεμβρίου 11, 2012, 07:36:08 amΠαράθεση από: killbill στις Σεπτεμβρίου 10, 2012, 06:11:28 pmμε ποιά τακτική συνήθως "μοιράζετε" τα μαθήματα και τα τμήματα;όλοι θα πάρουν από 1 τμήμα από κάθε τάξη?ήο καθένας παίρνει μόνο τμήματα της ίδιας τάξης;επανέρχομαι...μπορεί ένας συνάδελφος να πάρει όλη την Α, ένας άλλος συνάδελφος (της ίδιας ειδικότητας) να πάρει όλη την