0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
η Γεωγραφια κατα προτεραιοτητα θα διδασκεται στη β αναθεση απο τους οικιακης οικονομιας πε15 ! και κανεις δεν κάνει μια κίνηση ?μετα απο αυτο δεν νομιζω οτι έχει νοημα να μιλάμε για εκπαιδευση.Δηλαδη ηταν ετοιμη να τους πεταξουν εξω....πηγαν σύσσωμοι στο Υπουργειο και τους δωσαν τις ωρες πίσω+ ενα 2ωρο στην τριτη γυμνασιου + τη γεωγραφια που δεν εχουν ιδέα και που ειναι εξεταζομενο μαθημα στον ΑΣΕΠ σε ολους τους πε04 ?Μιλαμε για ΤΗΝ παρανομια εις βαρος των πε04 και φυσικα των μαθητων.Τα συγχαρητηρια μου
Καλησπερα συναδελφοι.Ειμαι ξενογλωσση και εχω το εξης προβλημα. Στο γυμνασιο που τοποθετηθηκα οι φιλολογοι συμπληρωνουν ωραριο με τα αλλα μαθηματα,τα οποια και οι ιδιοι επιθυμουν να παρουν, οποτε περισσευουν οι ιστοριες για μενα.Ηρθε ομως μια φιλολογος, η οποια εχει οργανικη στο λυκειο, και ειπε οτι της λειπουν ωρες για να συμπληρωσει ωραριο. Μετα μου ανακοινωσαν οτι η διευθυνση ειπε οτι προηγειται η φιλολογος με οργανικη στο λυκειο να παρει τις ωρες της ιστοριας απο το γυμνασιο, καθως τις εχει πρωτη αναθεση. Μα η φιλολογος εχει οργανικη στο λυκειο και δεν εχει ωραριο διαθεσης στο γυμνασιο απο πραξη ΠΥΣΔΕ.Ειναι σωστο αυτο; Οντως προηγειται; Εχει καποιος καποια σχετικη εγκυκλιο;
beacon, μου λες δηλαδη οτι τωρα δεν ειναι κατοχυρωμενοι να το κανουν αλλα στην επομενη συνεδριαση του ΠΥΣΔΕ θα την αναφερουν και θα την διαθεσουν για 8 ωρες στο γυμνασιο, οποτε κατοχυρωνονται;
silkcut,σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν καταλαβα το γιατι.Εγω δεν εχω οργανικη, προσωρινα με τοποθετησαν, καθως απουσιαζει η κοπελα που εχει τη θεση εκει με επαπειλουμενη κυηση.Συμφωνα με την εγκυκλιο:1 Η
Πρέπει να εξαντλούνται οι Α αναθέσεις σε όλον τον νομό.Σου λέω ένα παράδειγμα: Έστω ότι ενας Φυσικός στο σχολείο Α θα μπορούσε να καλύψει πλήρως το ωράριό του με Α &