0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμ αφού εκεί ήθελες να καταλήξεις από την αρχή τι το κουράζεις? Να διοριστείς θέλεις όπως και τόσοι άλλοι, άσε καλύτερα τα επιχειρήματα του τι πρέπει να διδαχθεί στο δημοτικό γιατί όταν ασχολείσαι με θέματα που δεν κατέχεις, γίνεσαι γραφικος. Αυτά είναι δουλειά άλλων
......Προτείνω λοιπόν το εξής: όταν βγαίνουν θέσεις για αυτές τις ειδικότητες(Μαθηματικούς, Χημικούς, Φυσικούς κτλ) μέρος τους να καλύπτεται από τους ήδη διορισμένους οι οποίοι διδάσκουν το μάθημα της Πληροφορικής και φυσικά με κάποιες προϋποθέσεις έτσι ώστε να μην χρειάζεται να αλλάζουν την πόλη στην οποία διδάσκουν. Π.χ. ανοίγει μία θέση Μαθηματικού στη Θες/κη. Στη θέση αυτή μπαίνει ένας Μαθηματικός ο οποίος διδάσκει Πληροφορική στην Θεσσαλονίκη και έτσι αδειάζει μία θέση Πληροφορικής! Και εμείς κερδισμένοι κατά μία θέση και ο διορισμένος Μαθηματικός παραμένει στη πόλη του και κάνει και το μάθημα για το οποίο σπούδασε άρα το ξέρει πολύ καλύτερα από την Πληροφορική. Ξέρετε πόσα παιδιά έχω ακούσει να λένε ότι ξέρουν περισσότερα πράγματα από τον καθηγητή τους??? Είναι λογικό αφού οι άλλες ειδικότητες δεν έχουν επαρκείς γνώσεις επί του αντικειμένου μας. Έτσι γίνεται και πιο σωστά η εκπαίδευση....
Επίσης είναι και το πρόβλημα της 2ης ανάθεσης, τι εννοώ.Επειδή μου την έχουν σπάσει οι κλασικές ειδικότητες, κάτι φιλολογίνες φάλαινες και φυσικο/μαθηματικοί που μου τη λένε για το λιγοστό ωράριο, στην πρόταση μου να κάνω εγώ μαθηματικά (ειδικά αυτό, τα 2 πρώτα χρόνια στο ΑΠΘ όλο μαθηματικά έκανα, όχι ότι έχει σχέση) ή φυσική 2η ανάθεση για να συμπληρώνω ωράριο αντέδρασαν! Σου λέει καλό γραμματέα σ'έχουμε, άσχετα αν η θέση υπέυθυνου εργαστηρίου το αποκλείει, γιατί να σε χάσουμε...Αυτό με τη 2η ανάθεση είναι επίσης κάτι που μπορούμε να κυνηγήσουμε
Υπάρχουν όμως φορές που έχω νεύρα και ξεφεύγω Συνήθως όταν με ειρωνεύονται και με υποτιμάνε.